Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Femeie transportată de urgență cu elicopterul de la Satu Mare la Oradea

Femeie transportată de urgență cu elicopterul de la Satu Mare la Oradea. Aceasta a fost transportată în această dimineață de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare la o unitate spitalicească din municipiul Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, pentru Portal SM, că este vorba de o femeie, în vârstă de 62 de ani, care a suferit un infarct miocardic acut, iar medicii sătmăreni au decis ca sătmăreanca să fie transportată de urgență la spitalul din Oradea.

Elicopterul SMURD a ajuns la Satu Mare în această dimineață și a preluat pacientul în jurul orei 10.00.

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Foarte multe cazuri de infarct miocardic in jud. Satu Mare !!!. Ce se întâmplă în jud. Satu Mare ???. cea mai mare rată de mortalitare din țară !!!.

    • y Răspunde

      Ce se întâmplă? Partea de prevenție și de screenig e praf. E valabil pentru orice boală. Vezi și la diabet ce “scoruri” avem. Cei din sistemul de sănătate tot zic că-i bai dar nu se ajunge și la fapte. Mai rău e că s-a încercat ceva-ceva pe domeniul ăsta cardio dar ne-am trezit cu aparatura și medicii transferați în alte județe că la noi stătea degeaba. Asta e. Să avem grijă de noi că statul nostru e campion doar la luat bani. Eu am vrut să mă înscriu la screenig pentru cancer pentru că am avut mai multe cazuri în familie. Dar nu sunt eligibil. O analiză e peste 5000 de lei și sunt multe. De unde să scot ei banii ăștia?

  2. Satmarean Răspunde

    Dar bine ca ne ia o gramada de bani din salar pentru CASS si cand ai nevoie de un medicament sau o analiza platesti absolut tot. unde merg oare banii nostrii din contributie ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.