Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Un sătmărean participă la cel mai puternic circuit de karting din Europa

Un sătmărean participă la cel mai puternic circuit de karting din Europa. Peste 300 de piloți din lume au dat start-ul noului sezon de karting mondial pe cel mai puternic circuit din Europa (Winter Trophy, 13-17 februarie), locul unde piloții de Formula 1 își ”fac mână” în pauzele din Marele Circuit. Printre ei se numără și un sătmărean.

Este vorba despre Mihai Muncean, fiul renumitului doctor ginecolog sătmărean Mircea Muncean, care, la doar 16 ani, este deja ,,veteran” la curse. Acesta va lua startul la Winter Cup-ul de pe circuitul South Garda Lonato din Italia.

,,O să concurăm cu cei mai buni piloți din lume la prima cursă mare a sezonului și sperăm la rezultate cât mai bune. Circuitul este unul foarte complex, foarte greu, cuprinde atât sectoare de viteză cât și sectoare tehnice”, a declarat sătmăreanul pentru Eurosport.

România va organiza și ea 5 etape de competiție internațională, Karting Masters, în acest sezon. Probele și desfășurarea sunt aproape similare cu organizarea de la Lonato.

Sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.