Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Fiul unui afacerist din Satu Mare, rupt în bătaie de un fost boxer: ‘Adu duba să îl omorâm!’

Boxerul din Seini a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma agresiunii pe care a comis-o asupra unui sătmărean. Sătmăreanul susţine că nu are nicio datorie la agresor şi că ar fi fost şantajat, fiind depusă o plângere încă din anul 2017.

Familia bărbatului din Racşa, bătut crunt de boxerul din Seini, a precizat pentru PortalSM că la mijloc nu ese vorba despre nicio datorie, aşa cum se poate deduce din filmare. Bărbatul din Racşa nu a vorbit despre nicio datorie în timpul în care era bătut, pe motiv că nu avea ce să spună, ba dimpotrivă, i-a şi spus agresorului că există plângerea la poliţie pentru şantaj.

Ce spune Poliţia:

“În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani.

În urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Judecătorii l-au arestat pentru lovire şi şantaj

Judecătorii din Baia Mare au dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, a bătăușului, fiind acuyat de: – lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen., – şantaj, prev. de art. 207 alin.1 şi 3 Cod penal , – tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal.

Sursa: Antena 3

SURSA VIDEO: Vasile Dale

16 comentarii

  1. realist Răspunde

    Ai des sangerari gingivale? Nu mai lua bani de la camatari.

  2. Avocat Răspunde

    Poate să fie o lecție pentru toți excrocii care iau bani împrumut și nu-i mai dau înapoi!
    Nu e corect să fie bătut dar nici să nu dea banii înapoi nu e corect! Dumnezeu să-i pedepsească amarnic pe toți cei ce iau bani împrumut și nu-i mai dau înapoi!

    • realist Răspunde

      Nu e corect sa fie batut dar sa blestemi de D-zeu e corect…

    • Unu' Răspunde

      Tot așa incorect este și cămătăria! Dumnezeul tău să-i pedepsească amarnic și înzecit și pe cei care dau bani cu camătă!

      • y Răspunde

        Nu INCORECT ci ILEGAL! E o mică-mare diferență. Pardon că m-am băgat unde nu-mi fierbe oala. Deloc.

    • avocat Răspunde

      Există plangere penală pe numele Asa numitului boxer inregistrată la IPJ Maramures de unde se pot cere informatii . Boxerul a Furat 72.500 euro de la cel bătut . A recurs la acest santaj pentru ca Victima să își retragă plangerea . Publicarea Articolului a fost plătită de către cel care a filmat , acesta fiind partenerul de afaceri al boxerului conform datelor de la registrul comertului .

  3. Mihai Răspunde

    Un nemernic, imbecil. Dacă ai bani destui, te crezi că poi face cea ce vrei, de capul tău. Crezi că Toată lumea poate sta la picioarele tale. Dacă tot a vrut să i se facă dreptate de ce nu a apelat la organele competente, poliție, avocat, prin judecată pentru ași recupera banii. Nu se rezolva nimic cu bătaia! Am bani destui sânt un om renumit, pot să îmi fac de cap cum îmi taie mie cheful!

  4. Ta Răspunde

    A intrebat cineva de a avut atiti bani de dat in imprumut. Hotie si smecherie , din astea se fac bani.

    • cârcotaş Răspunde

      Ţi s-a spus doar: fiul unui fost ,,afacerist”. Deci nu ,,om de afaceri”, pe de altă parte şi ,,fost”. Proastă combinaţie, nu e treaba noastră.

  5. Mihai Răspunde

    Un individ, că om nu-i pot spune, care ia bani împrumut și nu-i mai dă înapoi este un excroc, un ticălos! Să nu se mire că atunci când nici nu se va gândi, va pierde tot ce are mai scump în viață! Așa să-i ajute Dumnezeu!

  6. abc Răspunde

    Mai #Mihai tu nu stii ce inseamna un camatar…
    Asta a luat poate 10.ooo de euro si trebuie sa returneze 80. ooo…..si daca mai sta mult va trebui sa returneze 100.000…si asa mai departe.
    Asa ca mai mediteaza cui ii adresezi “urarile de bine” !

    • satmarean Răspunde

      Pai de ce aluat? Banii luati nu au fost folositi pentru covrigi. Au fost poate pentru jocuri de noroc, curve, droguri. Un om normal nu ia bani , 10000 euro sa dea maine sau peste o saptamana 15000 inapoi decat in cazurile de mai sus.

  7. avocat Răspunde

    Există plangere penală pe numele Asa numitului boxer inregistrată la IPJ Maramures de unde se pot cere informatii . Boxerul a Furat 72.500 euro de la cel bătut . A recurs la acest santaj pentru ca Victima să își retragă plangerea . Publicarea Articolului a fost plătită de către cel care a filmat , acesta fiind partenerul de afaceri al boxerului conform datelor de la registrul comertului .

  8. gheorghe Răspunde

    Pana la urma daca ai nevoie de bani si te mananca in c…r sa faci afaceri de ce nu te duci la banca sa scoti de acolo,garantand cu ce ai?Cel putin banca nu te face de cacao sa te bata injosindu-te in halul asta,riscand sa fii omorat ca un caine.Nu ti-a iesit ,,pasenta”pierzi cu ce ai garantat si voila…scapi mai usor.Asta cauti asta primesti.Numai un prost nu stie ce inseamna sa iei bani cu dobanda de la bisnitari,camatari!!Daca nu ai bani si vrei sa fii smecher cu bani luati imprumut….taci si rabda.Cat despre cazul in speta,ce sa zic?…deoarece nu cunosc toate dedesupturile,,afacerii”ma abtin sa fac comentarii asa numai ca sa ma gasesc in treaba.Ce mi se pare interesant din comentariile citite vad pomenindu-se de mai multe ori numele lui Dumnezeu!!!…Pe care dumnezeu il invoca unii?…Pai cum sa invoci numele Dumnezeului celui Sfant in mizeriile si camatariile oamenilor?Blasfemie…..A,a,a,a ca mai este un dumnezeu,MAMONA,astai alta treaba….acest dumnezeu este dumnezeul banului,da,al banului si al iubitorilor de avutii si bani peste bani….
    Oameni buni,am invatat sa nu ma intind mai mult decat mi-e patura.Vrei mai mult …primesti ceea ce cauti.Feriti-va de MAMONA!!!!

  9. Camarut Mihai Răspunde

    Aici pe pământ sunteți tari dar cînd ajungem in fata lui Dumnezeu ..va fi vai

    de voi …noi nu pricepem ce înseamnă să Arzi o veșnicie.Doamne ai mila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.