Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

S-a decis! Aurelia Fedorca rămâne preşedintele PSD Satu Mare. O nouă conferinţă de alegeri

 Aurelia Fedorca rămâne preşedintele PSD Satu Mare. Comitetul Executiv al PSD a decis în şedinţa de astăzi organizarea unei noi conferinţe de alegeri la PSD Satu Mare. De asemenea, s-a decis ca Aurelia Fedorca să sigure preşedinţia partidului până la organizarea alegerilor, potrivit surselor PortalSM.

Liderul naţional al PSD, preşedintele interimar Marcel Ciolacu, îşi doreşte să vină a conferinţa de la Satu Mare.

Amintim că la conferinţa de alegeri de vineri cei doi candidaţi au obținut egalitate de voturi. Atât fostul ministru Gabriel Leş cât și Radu Cristescu au obținut câte 45 de voturi.

Dacă Gabriel Leş are susţinerea actualului preşedinte, Aurelia Fedorca, şi a mai multor lideri importanţi atât din județ cât și din țară, se pare că Radu Cristescu se bazează pe susţinerea lui Mircea Govor. Practic, în interiorul PSD Gabriel Leș, este văzut ca o persoană care poate întineri și reforma partidul, în vreme ce Radu Cristescu ar fi apropiat taberei care a condus mută vreme PSD-ul.

Deocamdată nu se știe data la care se va alege președintele PSD Satu Mare.

11 comentarii

  1. ... Răspunde

    Vai, vai! Brighi face AVC imediat!

  2. Bubu Răspunde

    Ce tare! 🙂 Trebuia sa se schimbe, schimbarea, si nu s-a schimbat nimic! Cristescu cred ca face AVC! Nu e nici pe departe atat de iubit si bazat la Bucale cum credea el! La gara, tepat ordinar si escroc sentimental!

  3. Ro Răspunde

    Fedorca e cea mai potrivita.

  4. Kgb Răspunde

    Va rog numai dezinformați, Fedorca nu a fost la ședință minte și nu a fost desemnata.. Rușine LES Feforca Micle Bran mințiți cu nerușinare.. Câte voturi ați făcut ați distrus acest partid. Asa cum e Govor dar a avut 21 de primari.

  5. Andrei Răspunde

    Da mai da o dracului de treaba, va plătește bine sa i scrieți articolele acestea? Ea sau care din “echipa” “ei”? Halal jurnaliști sunteți sa dezinformați lumea in halul asta!!! Sa va fie rusine!

  6. Osan Răspunde

    Ce MUIE a luat excrocu de govor.???. Râde toata lumea de el.

  7. D.C. Răspunde

    Ce pe fata e lupta in partidul astora. Fituica lui Govor scrie titlu mare azi ca “Tupeul lui Fedorca nu mai are limite”. Bai nene, oare ce are Govor de castigat totusi din treaba asta, astfel incat se implica asa de tare, ieri a fost la Bucuresti cu Cristescu si cu Avornicitii, ca sa incline in directia lor balanta. Oare ce are de castigat, ca doar nu e el in prim plan?

  8. iuliu Răspunde

    D.C are banditul Govor de castigat intrarea la butoane prin interpusi supusi lui Avornicitei,Balog,Cristescu,ii cupleaza la butoane astfel incearca si el revenire la cascavalul public…ca domne mult i-a mai placut in vremurile lui dragnea!

  9. Kkt Răspunde

    DC da ce interes are Les cu Fed și Crăciun…. Să distruga PSD ca au luat 16000 de voturi pe județ… Ce interes? Vai de PSD cu astfel de conducători…. Asta se dorește de la centru… Cu Les care a luat 5000 de voturi 8n mun. SM.. Rușine…

    • D.C. Răspunde

      Pai cei pe care i-ai mentionat primii sunt alta generatie. Voturile din punctul meu de vedere nu le-au pierdut ei, ci partidul prin prostiile pe care le-au facut la nivel central, haide sa nu fim ipocriti! Au pierdut voturi in toata tara, chiar si in judetele care erau rosii inainte… deci nu doar la Satu Mare. Adica vrei sa spui ca daca era Govor la conducere erau mai multe voturi? Muhahaha… iti spun eu, erau si mai putine.

  10. Lili Răspunde

    Da Govor de ce nu mai poate candida?
    Ca in acest partid este la moda sa fi condamnat sau inculpat penal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.