Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. Accident de violență extremă în România. Doi morți, mașina făcută praf!

Accident de violență extremă în România. Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în România, la ieşirea din municipiul Bârlad, spre Tecuci. Doi tineri, unul în vârstă de 19 ani, altul în vârstă de 21 de ani, respectiv șoferul și pasagerul, au murit pe loc.

Accidentul s-a produs duminică, 23 februarie, la ora 08:05. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, autoturismul implicat, un BMW înmatriculat în judeţul Vaslui, circula pe direcţia Tecuci spre Centru (Bârlad) şi era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că tânărul aflat la volan, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac şi apoi s-a oprit intr-un monument amplasat în faţa unităţii militare din zonă.

”Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis în cauză. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din judeţul Galaţi. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Da. No comment.

  2. Jan Răspunde

    Fantastic pruncii aieștie, bolonzânto cu tătu ???.

  3. misu Răspunde

    bravo. sa cada putregaiul.
    Da ce cauta “stirea” asta aici ?
    Si noi avem de-astia !

    • Satmarean Răspunde

      Da nu pre au ce da, dau tăt felu de stiri din țară, ba Bârlad, ba Sălaj, ba Transfăgărășan, etc.

  4. satmarean Răspunde

    selectie naturala

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Cum dracu se face ca toti tinerii astia si prosti si increzuti ( ca cele doua nu merg decit impreuna) , pe linga daptul ca nu stiu conduce, toti isi cumpara BNW-uri !?
    Aproape as zice ca firma asta ar trebui sa interzica vinzarea catre tineri care nu au minim 5 ani de experienta in condus !!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu e o problemă numai la noi, așa este cam peste tot mai ales mai țările mai puțin dezvoltate. În vest nu prea vezi beemweuri, foarte rar. Oamenii se afișează mai degrabă pe bicicletă dacă au treabă în zonă în care e problemă parcarea plus că așa arată că ai grijă de mediu. Pe acolo cu platformă ecologică se cam intră în parlamentul țării pe când la noi ….. La noi mai e cu manele, feisbuk live și alte cele. Mai avem mult. Bine că nu au omorât ceva pietoni nevinovați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.