Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Accident în sensul de la Crinul. Impact între un TIR şi un Logan

Accident în sensul de la Crinul. Un autoturism Dacia Logan şi un TIR s-au tamponat în urmă cu puţin timp în sensul giratoriu de pe drumul Careiului, din intersecţia Crinul.

Cei doi şoferi au coborât din maşini pentru a evalua pagubele şi a discuta cine a greşit, astfel că s-au format cozi lungi care au ajuns până la intrarea la mall-ul NEPI.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pagubele nu par însemnate.

FOTO: Accident în sensul de la Crinul

12 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Asta se datorează exclusiv faptului că în loc să deviem băgăm tot traficul greu în oraș. Și dacă nu ne-a ajuns atâta bucurie mai înființăm malluri și marketuri fără număr pe Careiului ca să simtă vorba unui actual și posibil viitor primar cum este Sătmarul în mișcare. Că doar marfa sfântă trebuie să ajungă acolo! Cum este Sătmarul în mișcare? Stând pe loc în ambuteiaje. Mulțumim! Că nu era unde în altă parte să facem mallul, nuuu, decât acolo hăpt în centrul orașului! Nici dacă vrei nu poți ocoli decât cu greu. Probabil asta era intenția.

    • Cu bmw Răspunde

      Nu, se datoreaza faptului ca au ingramadit 3 benzi, daca erau 2 avea loc tirul sa intra si sa iasa pe banda lui.
      Problema ii ca isi baga capul in nisip ca strutul si se fac ca nu vad.

      II GRESIT?!
      Baga bulzoderul in el sens si fa altul

      • altu fără bmw Răspunde

        M-am referit la faptul că mașinile astea mari care ne tranzitează, ne distrug drumurile și nervii zi de zi nu au ce căuta în oraș. Traficul greu la Petea s-a deschis în 1997. Eu zic că am avut destulă răbdare și am oferit destul timp ca autoritățile să găsească o soluție. Dar nu că nu au rezolvat dar au mai complicat viața noastră cu mallul și cu restul băgate grămadă.

  2. Gheorghe Răspunde

    Circul si eu cu masina prin ,,orasul acesta in miscare”.Am belit ochii si am invatat ca:
    -In sensul giratoriu sa fiu foarte atent sa nu intru deodata sau sa fiu in prajma unui mastodont din asta.Sunt situatii dificile si riscuri mari sa fii acrosat,tinand cont ca el(tirul)are nevoie de mai mult spatiu pentru a executa manevra(la un moment dat va ocupa doua benzi),iar giratoriile sunt destul de mici(unele)
    -In curbe in afara localitatilor maresc atentia si daca vad ca intru sau urmeaza sa fiu simultan cu acesti mastodonti(care vin din sens opus),prefer sa reduc viteza ca sa nu fiu in mijlocul curbei deodata cu astia.
    O seara faina si sa auzim numai de bine!!

  3. Ardelean Răspunde

    Oare cum era de intorcea tiru pe Botizului, langa cimitir? Poate il lasa cineva pe citymanajer la volanu unui camion, sa ne arare cum se poate.

  4. Eu Răspunde

    Gheorghe ai mare dreptate,dar șoferii ăștia de duminică se cred zmei,ei au prioritate,nu contează că ăla are 15 metri și îi trebuie spațiu mai mare de manevră,așa cum multi pietoni trec strada pe trecerile de pietoni fara sa se asigure sau cu nasul în telefon,că doar ei au prioritate……

    • Ardelean Răspunde

      Bine ca nu era duminica….radea tiru si o duzina de vițici de-ale domnului, angajate in traversare prin loc nepermis, dar comod….prin dreptu altarului. Ca asa-i cand ai credinta…te pazeste atat de fier cat si de virus.

      • ... Răspunde

        Da. Numai să nu uiți să pupi icoana și să cotizezi. Popa nu te “apără” dacă nu decartezi. Când este sărbătoarea Sfintei și neprihănitei Euro/dollar ori liră sterlină?

        • Ardelean Răspunde

          N-ai cum sa uiti…mai.ales ca, s-o revenit asupra deciziei. Danyboy zice ca, daca iei microbi de pe icoane, e doar datorita necredintei. Cei drepti is inuni, ii apara un fel de ceata lasata pe creieri, si chitul de rosturi cu care le sunt nivelate perfect santuletele din creier.

          • ...

            @Ardelean. Îmi place comentariul tău. Aș râde dacă nu ar fi de plâns. Oameni buni! E duminică și se apropie ora de ieșit de la biserici. Aveți grijă la turmă. Ei nu au oricum. Mai ales de când șeful mare a zis că dacă pupi icoana nu pățești nimic!
            PS. Pentru cei care se simt jigniți de noțiunea de “turmă”. Scrie dragilor și în cartea așa dragă vouă! O duminică plăcută și cu evenimente nedorite vă doresc! Amin.?

  5. xxx Răspunde

    Dacă pentru tine drumul careiului e centrul orașului înseamnă că ai crescut în stana fără bmw

    • altu fără bmw Răspunde

      Scrii și tu ca să te afli în treabă. Când ai avut harta orașului în mână, întreb și eu așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.