Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ancheta Poliţiei. Cum s-a petrecut accidentul cu 7 victime de pe DN 19 Oradea – Satu Mare

Ancheta Poliţiei. Cum s-a petrecut accidentul cu 7 victime de pe DN 19 Oradea – Satu Mare. Polițiștii au stabilit că un șofer de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan a provocat accidentul grav din această dimineață, el decedând în urma impactului.

Agentul șef adjunct de poliție IPJ Bihor, Ioana Lascău, a explicat pentru bihon.ro că accidentul a fost produs de un tânăr de 31 de ani, din localitatea Diosig, care a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune, pe rând, cu alte trei autoturisme.

Aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, șoferul vinovat a pătruns pe contrasens și a intrat în colizine laterală cu un Opel condus de un bărbat de 42 de ani, din Diosig și cu încă un autoturism Seat, condus din sens opus de un bărbat de 38 de ani, tot din Diosig.

Ulterior, autoturismul Dacia Logan a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism Opel, condus de un bărbat de 30 de ani din comuna Roșiori.

În urma impactului violent, șoferul autoturismului Dacia Logan a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru a fi eliberat dintre fiarele contorsionate. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul de 31 de ani și-a pierdut viața.

Conducătorul celui de-al patrulea autoturism și un pasager din același autoturism de 64 de ani din Diosig au suferit leziuni ușoare. Totodată, șoferul celui de-al doilea autoturism și un pasager de 23 de ani au suferit leziuni ușoare.

În total au fost implicate patru autoturisme în care se aflau șapte persoane. Traficul pe DN 19 a fost blocat mai bine de o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.