Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Coadă la magazinul LIDL de pe Careiului la ora 7 dimineaţa!

Coadă la magazinul LIDL de pe Careiului la ora 7 dimineaţa! Circa 30 de sătmăreni stăteau la coadă să se deschidă magazinul LIDL de pe Careiului în această dimineaţă.

Imaginile au fost surprinse de către un cititor PortalSM şi trimise redacţiei noastre.

Din informaţiile PortalSM se pare că nu este vorba despre nicio panică cu privire la coronavirus, ci de anumite promoţii.

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Totuși ce boala mea era la promoție? Nu-i nimic interesant din ce văd pe net. Nu-mi dau seama de acolo, oricum e subțire ce văd acolo la promoția de joi, nimic neobișnuit. Sau toată săptămâna era săptămâna italiană. Au băgat niște coronavirus la ofertă la final?

  2. un satmarean Răspunde

    Intr-o tara in care isi fac oamenii profizii pt corona asta , in care la deschidere de media galaxy se calca in picioare oamenii… noi ne plangem ca ne fura unii parlamentari… ? :)))) au si pe cine sa fure…prosti gramada! In loc sa isi umple frigiderele cu produse pe care ulterior le vor arunca, mai bine ar merge acasa si s-ar spala pe maini.

  3. Nichita Răspunde

    sint oameni care asteapta deschiderea magazinului. asa e in fiecare dimineata dar portar a vrut sa bage bota prin gard. vi se pare ca acolo e coada sau doar citiva oameni care vor sa faca cumoaraturi?

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Or fi fost tigai la promotie ?

  5. Satmarean Răspunde

    Ăștia au fost schimbul 3, au ieșit de la muncă și au venit să-și facă cumpărături. Am vb. cu ei. Nu vă pacinați. Indemn la calm !!!

  6. socoteală Răspunde

    Din cele 3 cartiere de vreo 20 000 de oameni care cumpără de la Lidl 10 persoane s-au ,,panicat” şi s-au alăturat celor 20 care au ieşit de la spovedit. Super ştire! La supermarket coada este doar la casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.