Ultima actualizare: azi, 18:46
Locale

FOTO. Structura noului pod peste Someş, aproape finalizată

Structura noului pod peste Someş, parte integrantă a centuri de ocolire a municipiului Satu Mare este aproape finalizată. Structura metalică a podului este aproape finalizată, podul a prins deja contur.

Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021, termenul iniţial decembrie 2020 fiind prelungit datorită procedurilor dificile de relocare a liniilor de înaltă tensiune şi a reţelelor de gaz.

Prefectul Radu Bud a efectuat, recent, o vizită la faţa locului şi a apreciat avansul lucrărilor, stadiul fizic de execuţie fiind de aproape 50%, cea mai dificil de executat şi spectaculoasă lucrare a proiectului  – podul peste râul Someş are structura metalică a tablierului amplasată în totalitate, pentru toate cele 4 benzi de circulaţie, executându-se în acest moment lucrările la consolele pentru trotuarele pietonale.

Lucrările în acest moment sunt în grafic, s-a identificat că există premisele ca până în vară să fie dat în circulaţie tronsonul care leagă drumul Careiului de bulevardul Aurel Vlaicu, inclusiv noul pod peste râul Someş, ceea ce ar contribui semnificativ la fluidizarea circulaţiei în municipiul Satu Mare respectiv traversarea municipiului pe ruta Carei spre Petea sau Baia Mare.

FOTO: Ilyes Gyula

14 comentarii

 1. zoli Răspunde

  Va fi cu doua benzi sau cu patru, ca asa dupa poze comparativ se pare ca este doar cu 2 benzi?

  • altu fără bmw Răspunde

   2. Atâta au zis că merităm. Cine nu încape să meargă pe lângă.? Nu știu pe ce studiu de circulație s-au bazat. Probabil pe ceva din timpul dacilor liberi.

  • nuconteaza Răspunde

   “pentru toate cele 4 benzi de circulaţie”

  • Jan Răspunde

   cu 2, dar tu nu vezi ???

   • 2/4 Răspunde

    Dacă mai consumați din ce v-ați servit de dimineață o să ajungeți să vedeți nu 40 ci 10! Ba mai mult, s-ar putea să observați și podul 3 de la ștrand! Măi băieți și fete! Mai ușor cu produsele astea! E doar luni!??

  • Unu' Răspunde

   Podul va fi cu 2 benzi pe sens, deci în total 4 benzi!
   Dealtfel tot sectorul dintre Drumul Botizului și până la nodul rutier cu Bulevardul Cloșca (de la Draexlmajer, peste calea ferată) va fi în regim de drum express!
   Ceilalți, înainte de a comenta aiurea, documentați-vă puțin!

  • cetatean Răspunde

   Toata centura are doua benzi numai podu are patru :)))

 2. muller roland mircea Răspunde

  vand droguri usoare. detalii in privat

 3. a Răspunde

  Pe API au aparat poze care nu sunt facute “de propaganada”. Un picior de pod din beton se destrama, sudyra fierului incjrect facuta etc..
  Sunt mari probleme..

 4. nuconteaza Răspunde

  cauta forumul peundemerg -> Cluj | Regiunea Nord-Vest -> Lucrari si proiecte -> [SM] Centura Satu Mare -> pagina 26 . Sunt acolo niste poze

 5. a Răspunde

  Ca si usser al acelui forum pot sa va spun ca “face Tarr”… sudura executata rapid de o firma cu numere de Galati.
  Mai mult de cat niste poze sunt acolo… explicatii ale unor ingineri.
  Cautati pe unde merg centura SatuMare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.