Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO&VIDEO. Piața Mică din Satu Mare, una dintre cele mai moderne piețe din România

Lucrările de reabilitare la Piața Mică din municipiul Satu Mare au fost finalizate. Producătorii locali își vând acum produsele în condiții moderne, iar cumpărătorii au parte de un mediu plăcut atunci când merg să aleagă produse sănătoase pentru preparatele lor.

„După mai mulți ani în care a fost uitată de pe lista de investiții, am reabilitat Piața Mică! Noi așa promovăm producătorii locali, prin crearea condițiilor de secolul XXI, atât pentru ei, cât și pentru cumpărători”, transmite Kereskenyi Gabor.

Piața Agroalimentară, cunoscută și ca Piața Mică, a intrat într-un amplu proces de modernizare în anul 2018. Noul spațiu agroalimentar cuprinde locuri amenajate pentru comercianții de fructe și legume, lactate, precum și o zonă acoperită pentru tarabele producătorilor sătmăreni.

Investiția este finanțată din bugetul local, fiind alocați aproape 1,5 milioane de lei pentru ca spațiul agroalimentar să fie unul modern și să corespundă nevoilor producătorilor locali.

3 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Aaa , una din cele mai moderne piete din zona , adica zona pietei mici . A stat nereceptionata Si nedeschisa cateva luni , nu stiu din ce motiv , probabil nu s-a dat si luat comisionul la timp , ca de remediat niscai deficiente n-am vazut !!! Iara cu modernizatu mai incet , ca jumate a fost doar spoita . Iar la partea modernizata , podeaua e sub orice critica , patinoar la temperaturi sub 0 si cand ploua , apa ajunge lejer sub acoperisul nou , de ti-e mai mare dragul sa vinzi ceva “ murat “ !

  2. ... Răspunde

    Piață de sec. 21!!! La cineva încă nu a ajuns invenția cea mai nouă la ureche??? Poarta !!!! Așa ca să stea piețarul modern la confort. La aer foarte condiționat, bate din toate direcțiile. Era greu de pus o ușă la hală. Foarte greu. O fi zis cineva că atâta merită și la cine nu place să meargă la mall. Asta o fi și intenția probabil.??

  3. Tercica Răspunde

    La ce dracu a facut copertina asa inalta? Vor veni la piata Pasarila si Lungila? Sa ne anuntati ca sa-i vedem si noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.