Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO&VIDEO. Polițiștii au stabilit cauza accidentului grav de pe bulevardul Lucian Blaga

Polițiștii au stabilit cauza accidentului grav de pe bulevardul Lucian Blaga. Potrivit primelor informații, nerespectarea distanței regulamentare în mers ar fi cauza principală a accidentului.

„În urma primelor cercetări efectuate la fata locului de polițiști se pare că o șoferiță, de 45 de ani, care circula pe direcția Satu Mare – Mădăras, a intenționat să efectueze un viraj la stânga. Un alt șofer de 58 de ani, care circula in spatele acesteia, nu a păstrat distanta regulamentara în mers, si a intrat în coliziune cu aceasta.

O a treia mașină, condusa de un barbat, de 41 de ani, care circula in spatele lor, de asemenea nu a păstrat distanta corespunzătoare astfel că a intrat la rândul lui în coliziune cu primele 2, iar ulterior a ricoșat din impact in cea de a 4 Masina care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 23 de ani.

În urma impactului din mașina condusă de bărbatul de 41 de ani, o femeie care se afla in auto in calitate de pasager a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți 4 șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează în continuare cercetări”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Imagini VIDEO de la locul accidentului pot fi urmărite pe contul nostru de Facebook.

Un comentariu

  1. Pbeata Răspunde

    Păi dacă lași 15 m intre tine si masina din față , cel din spate iți da lanterne si claxoane sau , mai sigur , te depășește și se bagă in fața ta . Ce să mai vorbim dacă lași 50 m , primești carne in frigider cât să hrănești toată Somalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.