Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Ionuț Oneț, numit președinte interimar al PSD Satu Mare

Ionuț Oneț a fost numit, astăzi, preşedinte interimar al PSD Satu Mare. Decizia  fost luată în cadrul ședinței Biroului Politic Permanent al PSD care a avut loc la Bucureşti. Ionuţ Oneţ a fost ales în funcţia de preşedinte executiv al PSD Satu Mare în cadrul conferinţei din 7 februarie.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat vineri la Satu Mare pentru a desemna un președinte al filialei județene a PSD, însă nu a putut desemna liderul deoarece “era un moment de tensiune” 

“Era un moment de tensiune în care lumea se contesta şi eu nu am putut să legitimez astfel de alegeri. Cred că PSD are capacitatea să organizeze nişte alegeri corecte şi necontestate şi doresc să găsesc calea să se ajungă la aşa ceva, şi o voi găsi. Presupun că va fi o decizie a Biroului Permanet Naţional sau a CEX-ului, se va stabili dacă fosta conferință s-a anulat, numim un nou interimat, dacă va fi o conducerea bicefală, sunt foarte multe variante venite în primul rând de la primari. O să le cântărim pe fiecare în partea şi sper să luăm cea mai bună decizie. Idealul este să fie o conferinţă de alegeri cu o conducerea aleasă”, a spus Marcel Ciolacu.

 

7 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Ok, dar cine-i tovarăşu’, că n-am auzit de el. O fi având servici…Să nu-mi spuneţi!

  2. Gabi Les Răspunde

    Cu toata mascarada asta,va primi aripi “baiatu’ de la tara”,dar i se taie dupa locale:)))))

  3. Husti Sorin Răspunde

    Felicitări…Si mult succes!

  4. Alin Răspunde

    Pruncul lui combinagiul govor mircea

  5. Otelarul Răspunde

    De ce ati sters stirea despre kurva CORONAVIRUS, primarul din Odoreu Pop Dumitru, care se prostituează deja la al șaptelea partid???

  6. Monica Răspunde

    Oare Coronavirusul Miti Primar de Odoreu, a infectat si portalul de a dispărut știrea cu ultima curvasareala la pro? In câte partide te-ai prostituat pana acum Pop Dumitru???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.