Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Șofer (71 ani), prins beat la volan în județul Satu Mare! Polițiștii l-au dus la spital

Șofer prins beat la volan. Polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au depistat, ieri, pe raza localității Turț, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

11 comentarii

  1. Osan Răspunde

    Mă da o băut bine bunicu.

  2. ... Răspunde

    În zona folclorică și antibioticele se iau cu pălincă. Ce vă mirați?? Am asistat la faze în Cămârzana în care se dădea pălincă la copii de 2-3 ani. Asta-i starea lor naturală.

  3. Oșan Răspunde

    bietu bunic.!!!

  4. Podravka Răspunde

    O data o sa aflam,ca cineva conduce si are 100 de ani!!.Batranii astea nu poate sa stee linistit.

  5. Osan Răspunde

    Mă da so trezit bunicu din Turt.

  6. GB Răspunde

    Stirea are mai multe aspecte, care combinate, ii dau sarea si piperul:”Șofer (71 ani)” si “prins beat la volan”. Intradevar e o combinatie rara, nu pe masura probabilitatii castigului la loterie, dar nu e departe. Primul aspect, daca e pe bune din punct de vedere tehnic si medical, e laudabil deoarece ne arata faptul ca viata poate fi frumoasa si completa si la o varsta inaintata. Conditionarea afirmatiei ma duce cu gandul la o intamplare in trafic, consumata cu ani in urma, care imi da fiori de fiecare data “ca la inceput”. Dar hai sa va povestesc intamplarea:>> Intr-o zi, sofand prin parcul Titulescu din Satu Mare, observ o masina care se deplasa suspect de incet si precaut, fapt pentru care in momentul cand am virat prin fata ei l-am fixat cu privirea pe sofer. Dupa cateva secunde, timp in care creierul meu a prelucrat imaginea, ma cuprins un val de emotii duplicitare, pozitive si negative deopotriva (ca si in cazul de fata). Soferul nu era altul decat o cunostinta la aproximativ 80+, cu certe probleme medicale incompatibile cu sofatul(se deplasa tremurand si greoi ca un lenes(animalul) sprijinit in ambele maini de balustrada si insotitor, totodata nu reactiona la mediul inconjurator prin simturi(vedere, auz), aspecte pe care le-am constatat cert si repetat fiind amandoi clienti fideli ai strandului satmarean. Cum se zice, am ramas masca!!>> Cazuri similare, doar incompatibilitatile difera. Altfel sofatul imi place si sper sa fiu subiect de asemenea stire(doar cu partea pozitiva) in viitor. Drum bun si fara evenimente dragi concetateni!!

    • Jan Răspunde

      No bine, da aiesta o fo țapân, nu beteag !!!

    • y Răspunde

      Astfel de specimene sunt peste tot. Acum 10 ani la ieșirea din Nyíregyháza ăla cu benzi multe către Mátészalka o doamnă de vreo 60 de ani mergea încet cu mașina în banda din mijloc. Avariile pornite. Bineînțeles încurca pe toți la viteza ei de maxim 30 km/h. Am claxonat-o, ziceam că poate o pot ajuta. Dar răspunsul ei a fost …. total. Am aflat că era musai de dus mașina undeva, ea era singura disponibilă cu carnet și ginerele i-a băgat mașina într-a doua. Așa mergea pe ditamai drumul că nu știa a schimba viteza! Zicea: “Ennyit tudok”, adică doar atâta știe. Întrebarea e cum a căpătat permis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.