Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Șoferul care s-a oprit cu mașina în parapetul de pe Podul Decebal era beat. Concluzia Poliției

Șoferul care s-a oprit cu mașina în parapetul de protecție de la podul Decebal se afla în stare avansată de ebrietate. Polițiștii sătmăreni au dat publicității concluziile în cazul evenimentului rutier produs ieri seara.

Ce spune Poliția:

În noaptea trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale pe Podul Decebal, în municipiul Satu Mare.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, la urcarea pe Podul Decebal a pierdut controlul asupra direcției de deplasare astfel că a intrat în coliziune cu gardul metalic ce delimitează partea pietonală.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    aia da !!!. 1,50 în sânge!

    • altu fără bmw Răspunde

      Mai corect s-ar spune urme de sânge în alcoolul din vene!!! Dar cum se procedează pe la noi va fi iertat până să reușească să ducă la îndeplinire planul și să omoară pe cineva nevinovat. Noi numai ne putem ruga la cel de sus ca nu noi să fim ăla.

  2. Una Răspunde

    periculos în orice caz, poate dacă nu se proptea în parapet, omorea pe cineva !!!

  3. Gugu Styuk Răspunde

    Ăsta precis a venit de pe Careiului,iar după atâtea sensuri giratorii normal că l-a luat cu ameț, iar la pod a ”capotat” !!:)))))))

  4. jancsi Răspunde

    asa e . Acolo urgent trebuie rezolvată problema și construit un sens giratoriu normal nu ceea ce este acum acolo. Rușine !

  5. bla Răspunde

    Propun un curs de reintegrare pentru cine urca beat la volan (si e prins binenteles). Daca termina cursu, sa iasa cu vreo 5 luni mai repede din parnaie … de aici se subintelege ce alte pedepse merita un potential criminal

  6. Ionica Răspunde

    Pai ce-ai facut mai nene mai? Era obosit omu’ dupa un schimb de 12 ore la Unicarm :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.