Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Vânzările Electrolux au crescut, în ciuda grevei puternice de la Satu Mare

Vânzările Electrolux au crescut, în ciuda grevei puternice de la Satu Mare. Vânzările Electrolux în România au crescut anul trecut cu 3,7%, până la 507 milioane de coroane suedeze (aproximativ 48 milioane euro), de la 489 milioane de coroane în 2018, informează profit.ro, asta în ciuda faptului că în 2019 fabrica de la Satu Mare a fost ,,ruptă în două” din cauza grevei ce s-a întins pe mai multe săptămâni.

Potrivit sursei citate, ritmul de creștere a încetinit puternic față de 2018, an în care vânzările producătorului suedez de electrocasnice au avut un avans de aproape 25% pe piața locală. În pofida creșterii mai lente, România a fost a cincea mare piață individuală pentru Electrolux în regiunea Europa de Est (inclusiv Rusia și Turcia) anul trecut. Per total, vânzările grupului în regiune au atins 9,66 miliarde de coroane (912 milioane euro), în creștere de la 8,96 miliarde de coroane cu un an înainte.

La finele lunii decembrie, Electrolux avea 814 angajați în România, față de aproape 890 angajați în perioada similară din 2018.

Sursa: profit.ro

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    No forte bine, dade nu s-a întide !!!.

  2. john Răspunde

    Dreptate pentru CRISTI ! Sectia Presa ,somn adanc lasilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.