Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

A fost confirmat al nouălea caz de coronavirus în România

A fost confirmat al nouălea caz de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, care se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo).

În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Acesta va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Reamintim că trei dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 (coronavirus) pe teritoriul României au fost declarate vindecate, a informat ieri Grupul de Comunicare Strategică. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat. Ceilalți doi pacienți, femeia în vârstă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani, internați într-un spital din Timișoara, au fost declarați vindecați după ce două teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ.

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Exista unii care spun ca cei infectati cu coronavirus, de fapt, ar face ceva comparabil cu o simpla raceala, ca numai presa inflameaza totul, ca gripa este mai rea, bla, bla, bla. Dupa ei, totul ar trebui lasat la liber, la urma urmei n-ar fi nu stiu ce. Oare asa sa fie? Oare italienii, de nebuni au luat masurile acelea? La fel chinezii? Daca citesti si in alte locuri aflii altceva decat in presa noastra. Cica coronavirusul sufera mutatii, deja sunt formele L(30%) si S(70%), ultima derivand din prima, fiind mult mai virulenta. Ce vrea sa insemne asta, ca virusul initial pornind de la lilieci, la om via pangolin, este la generatia a doua, ca este capabil sa se modifice, ca-i place omul si ca are de gand sa scoata alt prototip si mai si. Chiar si in acest fel, crescand numarul de cazuri cu coronavirus, cum ar fi sa umplem spitalele cu acestea? Cine s-ar ocupa de bolnavii ceilalti? De scris este foarte usor, in practica este infinit mai greu, bla,bla,bla.

  2. Unu Răspunde

    Cultura generală 0!!fug acasă din Italia sa isi infecteze familia, prietenii, neamurile!!diaspora naibii..stați acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.