Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Șofer prins conducând cu 190 km/h în localitate, pe drumul Satu Mare – Zalău

Șofer prins conducând cu 190 km/h în localitate, pe drumul Satu Mare – Zalău. Viteza record a fost înregistrată cu aparatul TruCam, ieri, 5 februarie, pe raza localității Sălăjeni.

La data de 5 martie a.c, ora 16:13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F, prin localitatea Sălăjeni. În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr, de 32 de ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul prin localitatea menționată, cu viteza de 191 de km/h.

Față de acesta, polițiștii au luat masura sancționării  contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50  km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

,,Nu uitati! Cu cât viteza este mai mare, șocul produs de accident este mai mare, iar consecințele mai grave. Respectați limita legală de viteză pentru fiecare sector de drum”, a transmis IPJ Sălaj.

6 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Urangutanul trebuia lasat fara permis de conducere pentru totdeauna !!

  2. Normalul Răspunde

    In astfel de cazuri legea este prea blanda. Acest specimen ar merita 2 ani de puscarie cu executare si suspendarea dreptului de a conduce pentru 10 ani. Dupa aceea in cazul in care mai doreste permis sa fie mai intai testat de o comisie de psihiatrii.

  3. Victor Răspunde

    Alo “normalule” tu te auzi? De cand suntem asa de justitiari.. Ai carnet macar? stii conditiile de trafic care erau la momentul respectiv? Acolo in Salajeni este o bucata dreapta unde cu o masina puternica poti prinde lejer 180 km/h daca nu e trafic.
    Hai sa nu ne ambalam ptr viteza, mai intai sa aflam conditiile (ora, trafic, loc exact) etc

    • altu fără bmw Răspunde

      Ar trebui să te tratezi, dar urgent! De când e permis să circuli în localitate cu asemenea viteză?

  4. Garuboz Răspunde

    Ma hotarativa cand s-a intamplat in 5 febr.s-au in 5 martie ?

    • Norick Răspunde

      Tarane , un copil de la gradinita (grupa mica ) scrie mai corect decat tine . Nu ti-e rusine ??? 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.