Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Biserica ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” donează 10.000 lei Spitalului Județean Satu Mare

Biserica se implică în lupta cu coronavirusul. Biserica Ortodoxă ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” donează Spitalului Județean Satu Mare materiale și consumabile necesare pacienților infectați cu COVID-19.

,,Dar, de la Catedrale către spitale”, a scris, pe pagina sa de Facebook, părintele Gabriel Gorgan, declarând că Biserica Ortodoxă ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Satu Mare donează 10.000 RON Spitalului Județean Satu Mare. Din această sumă, a mai spus preotul, vor fi achiziționate urgent materiale și consumabile folosite pentru tratarea bolnavilor de Coronavirus.

,,În aceeași măsura cu fapta cea buna, sporim rugăciunea fiecare în mod personal dar și în apropierea zidurilor bisericii, unde ne vom întâlni mâine la Sfânta Liturghie a Darurilor de la ora 17.00”, a mai spus părintele Gorgan.

3 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Enoriasi , stati linistiti ca nu din banii popii s-au dat ci din banutii vostri , asa ca nu vaz “ minunea “ .

    • Ardelean Răspunde

      Pai minunea e ca scapa cativa firfirei din pusculita popilor. Ma tem ca de afla Danyboy de scaparea asta, ii imputa popii paguba. Ca doar circu lor nu se supune legii lumesti, deci cum sa dea din banii smulsi cu greu de la turma inceata la minte? Sigur e ceva greseala…poate e imprumut cu dobanda, sau ceva de genul, dar sigurnu donatie.

  2. ... Răspunde

    Bine că de 30 de ani tot construim biserici iar spitale ioc ! Iată rezultatul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.