Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Coronavirus confirmat în județul Satu Mare! Un tânăr în vârstă de 20 de ani

Coronavirus confirmat în județul Satu Mare, în această seară. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani din Iași, aflat în carantină în județul Satu Mare, ce s-a întors în România din Brescia.

Potrivit primelor informații, tânărul pleacă în această seară din județul Satu Mare cu izoleta către Iași, unde va fi internat la Clinica de Boli Infecțioane din Iași.

“A venit din Italia pe 10.03.2020 și a întrat în carantină la Satu Mare. Este asimptomatic. În această aseară va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. A venit cu mașina în care mai era o persoană, care la test a ieșit negativ, testul va fi reluat”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai.

FOTOGALERIE. Persoanele aflate în carantină în Satu Mare, păzite de jandarmi

 

5 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Mâine cumpără sătmărenii și magazinele, cică, cu cât cumperi mai mult cu atât ești mai protejat de covid-19

  2. A Răspunde

    Nu este de la taberele școlare!!!!!!!

  3. Nimeni Răspunde

    Parerea mea e ca in Italia sunt mult mai multe persoane infectate decat afirma oficialii italieni, spre exemplu, nu cred ca acest tanar face parte din evidentele lor. Pe tema asta avem si o pandemie de minciuni, care acum ne costa mult mai mult. Nu cred ca zilele urmatoare se va vedea o scadere a cazurilor de infectari insa daca peste vreo 2 saptamani nu se incetineste ritmul acesta inseamna ca masurile luate tarziu ar trebui dublate de altele si mai dure altfel in cimitirele noastre inghesuite vor creste gropile ca pe unele sosele betegite de prin judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.