Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Gabriel Leș: Iohannis a avut nevoie de o epidemie pentru a clama unitatea

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că noul coronavirus l-a făcut pe președintele Klaus Iohannis să revină la sentimente mai bune față de toți românii: ,,A avut nevoie de o epidemie”, spune fostul ministru.

,,Președintele Iohannis pare să fi revenit la sentimente mai bune față de toți românii. Nu ne mai împarte în pesediști (care trebuie surghiuniți) și români buni. Ironia amară este că a avut nevoie de o epidemie pentru a clama unitatea și spiritul de “mare familie”, a declarat Gabriel Leș.

24 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Chiar tu vorbești hoțule?

    • Norick Răspunde

      Tu vorbesti de hotie ?? Chiar tu , care nu esti in stare sa folosesti un nick propriu ? 😛 Asa ai fost educat pui de dac ?? 🙂

      • Norick Răspunde

        Amandoi sunteti hoti nesimtiti.Luati nick-ul lui “y” ca e mai usor de scris ?
        Oricum hombres,de azi imi schimb nick-ul si nu zic la nimeni ?

        • y Răspunde

          Măi falsule, chiar crezi că nu își dă seama omul? Dar tu ai mamă? Știi tu persoana care îți explică cei șapte ani de acasă. Deci, ai mamă?

          • y

            Ooooo prea seriosi sunteti. Poate nu am vrut sa ma obosesc sa scriu ca el. Tu y-ule nu ai inteles ca fiecare poate sa-si ia ce nick vrea. Relaxati-va ,fumati ceva de calitate..viata o sa fie mai frumoasa.?

  2. Mae Răspunde

    Bă leș tu chiar ești prost serios nu te mai bâ ga în seamă degeaba !!!

  3. Fery Răspunde

    Taci dracului din gură,măi Prostule si nesimțit ce esti.

  4. ..... Răspunde

    Măi handicapatule de les, îți dau o plăcuță suedeză.?????.

  5. cetatean Răspunde

    Chiar esti nesimtit !

  6. Garuboz Răspunde

    Ciumatu Dracului!

  7. Opinie Răspunde

    Ce gandire !

  8. Victor Răspunde

    Măi, ăștia de la Martinesti! Nu va tot legați de primarul Mitică! Pentru noi iel e bun . Dacă vret facetiva comună și datin-e pace! Miti e al nostru! Noi trăim bine cu ia-l!

  9. Ioan Răspunde

    Politrucul latră! În loc să te preocupe ce se întâmplă cu țara ta a cărei economie PSD-ul a lăsat-o pe chituci ( deficit 4,6%), faci propagandă ieftină! Huo!!!

  10. Nichita Răspunde

    numai tu mai lipseai, lesule cu declaratiile tale. nu ar fi mai bine sa faci ceva pentru un centru de carantina decit sa clantzanesti ca boul? inteleg ca trebuie sa apari periodic sa zici ceva orice si sa dai niste bani ca publicitatea se plateste

  11. Ioan Răspunde

    7,5 ani PSD-ul a condus România cu miniștrii spăgari gen Sorina Pintea și ne mirăm că infrastructura sistemului nostru sanitar este la pământ! Nenorociți de PSD-iști!

  12. cazma Răspunde

    x-ulescu nu stii cat e cursul ? sau de ce a marit florisal tarifele?

  13. #kkt Răspunde

    Ma bucur sa vad ca postacii sunt mereu de garda, gata sa scuipe cu dejectii in absolut tot si oricine nu este de “dreapta”. Va citesc comentariile si rad la cat sunt de inepte, agramate si pline de venin, insa lipsite de orice substanta sau celeritate. Eh, dar pana la urma urmei, va caracterizeaza. Asta este electoratul “de dreapta”. Patetic!

    • Ph Răspunde

      #kkt dar ce a facut les ca sa nu il atace postacii?
      Daca iti permiti sa generalizezi si sa caracterizezi electoratul de dreapta ca postacii/agitatorii din online imi permit si eu sa generalizez si sa il fac pe les sluga, om fara caracter, samd, deoarece este politician.
      Si imi permit sa te intreb de ce te deranjeaza pe tine ca o sluga si o persoana care nu a facut nimic pentru acest amarat de judet este atacata in online?
      Te-ai atacat la corazon? Esti bugetar din departamentul frecat menta? Esti pocait, adica nu bei nu fumezi doar dai tzepe?

      les este ales, a fost votat, este normal sa fie luat la suturi, mai ales ca tocmai el vine cu ineptii si venin, dar daca este de-al nostru trebuie aparat?

      te rog sa te hotarasti, pana atunci sa te stergi la gura, esti cu #

      multumesc.

  14. Caca Răspunde

    Sugi fraere

  15. Cipri Răspunde

    Măi, ăștia din Odoreu! Dacă sunteți lingai, curve sau numai proști, vă propun să il imbalsamati pe Miti și să-l pupati undeva! Sunteți orbi? Voi nu vedeți cum vă fură escrocul ăsta de 20 de ani încoace? Chiar, nu vă mai treziți odată?

  16. LAS Răspunde

    LAS. Ce avem noi nevoie e sa crapi tu in corona.

  17. y Răspunde

    Deci y fals vrei să te joci. Bine. Îi doresc mamei tale exact atâta sănătate cât am și eu. Asta ca să-ți treacă cheful. Vezi că nu-i de bine cu urarea mea. Dacă vrei continuăm cu detalii. Am antrenament.

    • y Răspunde

      Stii ceva infectule?nu m-am luat de ma-ta…sa ai inca atata probleme pe cat le doresti la altii.. p..l..a mea de nick si fraier ce sta in spate. Ratatule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.