Ultima actualizare: azi, 20:29
Naţionale

Coronavirus România: S-a înregistrat al cincilea deces

A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.  Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Patru persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

3 comentarii

 1. unguru bulan Răspunde

  daca , sa zicem ca o persoana infestata cu coronavirus ,moare in accident de masina ( Doamne fereste ) in statistica e trecut la coronavirus ?

   • lol Răspunde

    🤣🤣 ce vb prietene,daca mori in accident, esti mort din cauza accidentului.
    Daca unul ce moare in accident are HIV,coronavirus ,cancer ,diabet,diaree,acnee..de ce boala e pus in statistica? ..moare de accident si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.