Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Femeie din Satu Mare moartă de coronavirus!

Femeie din Satu Mare moartă de coronavirus! Ministerul Sănătății a anunțat decesul cu nr. 80, fiind vorba despre o femeie din Satu Mare.

“Femeie, 61 ani, jud Satu Mare. Internată în data de 26.03.2020 în Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea. Recoltat și confirmat în data de 27.03.2020, decedată în 31.03.2020. Comorbiditati: Insuficiență renală cronică cu dializa de 15 ani, afecțiune oncologică – chimioterapie.

Contact cu fiul întors din Marea Britanie în 21.03.2020, asimptomatic”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

23 comentarii

  1. Diaspora Răspunde

    Bravo. Haideti acasa si ucideti parintii. STATI ACOLO DRACUL SA VA IA UNDE ATI PLECAT NEAM DOBITOC CE SUNTETI.

  2. unu Răspunde

    a venit nenorocitul acasă să-și omoare mama!!!

    • Tu Răspunde

      Nu crezi că exagerezi. 1. Dacă a venit din Anglia ,de ce nu era la izolare? 2. Din data de 21 până în 26 sunt 5 zile, înseamnă că virusul a acționat instant fără perioada aia de incubație. 3. Femeia făcea chimioterapie ,nu cred că de acasă,era la spital. 4 .Fiul ei nu apare ca infectat cu covid. Cam multe lucruri ciudate. Și în România 90% sunt declarați morți de covid după ce sunt îngropați. Oare nu se pun în cârca virusului morți din cauza condițiilor din spitale,a incompetentei și lipsei de implicare a personalului? Adevărul ca deobicei nu-l vom ști niciodată.

  3. ... Răspunde

    Cum am mai spus și cu alte dăți. Baba pe dializă de 15 ani și pe deasupra cu chemoterapie dar omorâtă de covid. Dacă nu era covidul aista se plimba cu nepoții pe ulița, zic oficialii. Ba mânca și înghețată. Oare?

    • Altu Răspunde

      Tu nu știi, cancerul se vindecă 100% iar covid te ucide 100%. Ăștia au revoluționat medicina. Dacă ai cancer poți sta hodinit,că trece, numai să nu te prindă corona.

      • dasteptilor Răspunde

        ce dastepti sunteti toti, o calc pe saraca mamica pe trecerere de pietoni si scap de pedeapsa ca doar avea cancer si poate mai avea oricum cateva zile, dupa voi

        • dastepilor Răspunde

          eu sunt cel mai destept din lume am uitat sa scriu, si un sertarul de la noptiera tin o parte din creier ca in cap nu mai este loc destul, gata am spus-o, frumos scot noatea si tin intr-un vas impreuna cu dantura

  4. Treaba mea Răspunde

    Nu cred, minciuni!

  5. Gheorghe Răspunde

    Pare ca toți cei care mor în aceasta perioada o fac datorita Covid 19.
    O mare minciuna,ca sa sperie lumea,astfel fiind mai ușor de manipulat.Pertinent comentariul lui,,Tu”.Adevărul este ca nu poți sa te protejezi 100% de acest virus.Oricât t-ai proteja tot exista riscul de a fi contaminat.Nu știi niciodată unde pui mana,chiar dacă ai mănuși, poți lua virusul și îl transporți în casa ta.Putini vor fi cei care vor rămâne nevirusati iar finalul nu se poate prevedea.Autoritățile din intreaga lume atât de arogante și sigure pe ele au fost luate pe nepregătite de acest Covid 19 obraznic.

  6. altu Răspunde

    A fost dusa la spital si nu i s-a facut dializa. A FOST LASATA SA MOARA caci au izolat-o si nimeni nu i-a facut dializa. Crima la drumul mare.
    Nici vorba de covid.
    Prostii pun botul la toate minciunile, dar minciuna are picioare scurte.

    • ... Răspunde

      Iar in cazul celui din Halmeu diabetic familia spune ca nu si-a primit insulina. Pai atunci despre ce vorbim de fapt?

    • Calin Răspunde

      Oare cu ce iar fi ajutat daca ii faceau dializa? Cu nimic! Ii prelungeau agonia si chinurile. Dializa in sine e un chin. Virusul a fost lovitura de gratie.
      Odihneasca-se in pace!

      • ... Răspunde

        Probabil. Dar sunt mulți bolnavi cronici care au probleme serioase cu procurarea medicamentelor și la foarte mulți bolnavi nu ține faza că scrie online medicul specialist rețeta pentru că nu toți au medicamentația și dozele stabilizate. De ce grăbim lucrurile?
        Refuzarea tratamentului la un bolnav cronic tot așa poate intra la penal.

  7. c-block Răspunde

    Aceasta este adevarata față a sistemului sanitar în care s-au băgat trenuri întregi de bani!
    Oamenii internați mulți nu-și primesc tratamentele pentru bolile cronice pe care le au, medicii nu știu ce să facă apoi dacă moare este trecut la rubrica covid!!! Noi de ce am mai cotizat lună de lună???? Pentru asta??? Citiți și vă cruciți!
    https://adevarul.ro/locale/suceava/marturii-sfasietoare-despre-tratamentulinuman-parte-pacientii-spitalul-suceava-ne-morparintii-chinuri-foame-facetie-1_5e84283f5163ec42715a66c3/index.html

    • Marin Răspunde

      cacat-block, nu este trecut mortul la rubrica covid pentru ca asa vor medicii! Se face testul aferent bai gunoiule! Esti un JEG!

      • c-block Răspunde

        @Marin jeg ești tu! Nu știi decât să înjuri pe fiecare.
        Rog redacția să identifice IP-ul tău și să îți blocheze comentariile. Sunt sătul de înjurăturile tale! Vorbești ca la ușa cortului. Dacă te blochează face un bine pentru toți.
        Nu am crezut că la câte am văzut la vârsta mea un handicapat să mă poată înjura. Asta este țelul vieții tale măi???? Oamenii mor pe capete în toată lumea și tu înjuri pe fiecare în parte și pe toți la un loc? Ai mamă???

      • Ursu' Marin Răspunde

        Marina nu mai fi asa rea,vad ca vor lumea sa te trimita la produs inaintea mea.Nu ma dezamagii 😉

  8. bla Răspunde

    peste 350 de cadre medicale s-au infectat cu coronavirus pana in momentul de fatza. Alo , Iohanis, ziceai ca v-ati pregatit? … Au instalat corturi , au tras o poza si au rezolvat covid-ul

  9. ioan Răspunde

    de ce nu aveti articolul ca un satmarean s-a vindecat din virusul asta nenoricit.
    De ce scrieti doar partea rea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.