Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Accident în sensul de la Kaufland. Impact între un autoturism și o autoutilitară

Accident în sensul de la Kaufland, după un mpact între un autoturism și o autoutilitară. Evenimentul rutier s-a produs în această seară, duminică, 1 martie.

În urma impactului ce s-a produs pe bulevardul Henri Coandă, mai exact în sensul giratoriu de la supermarketul Kaufland, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a spulberat semnele de circulație. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Rutiere, precum și un echipaj al Poliției Locale Satu Mare. Polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: Facebook/Alin Bordas în grupul Sătmarul așa cum este

7 comentarii

  1. BMA Răspunde

    Și eu când zic, că sătmărenii nu știu să circule în sensuri giratorii. Poate ar trebui mediatizat, o pagină din ziar, în fiecare săptămână cu imagini clare din codul rutier, cine are prioritate, cinu nu are, etc.
    Prefectura, miliția, se aude? Faceți publicitate la codul rutier, în marile publicații din Sătmar. Mulțumesc

    • altu fără bmw Răspunde

      @BMA. Dacă tu ca șofer ai permis de conducere asta presupune că ai făcut școala de șoferi, ai dat examen etc., etc. Nu ? La noi nu e chiar așa greu de circulat. E prea mare traficul tranzit, așa e. Dar gândește-te că noi nu avem tramvaie, troleibuze și alte cele. Eu am impresia că multe, prea multe accidente au loc din cauza lipsei conduitei preventive și a șmecherelii.
      PS. Joia care a fost am văzut o mașină a poliției rutiere cum se întoarce complet 180 grade pe linie continuă în față la fosta bancă Țiriac imediat după trecerea de pietoni pe bulevardul Transilvania. Atunci ce mai vrem?
      PS2. Marea majoritate a șoferilor intră în sensul giratoriu pe banda exterioară și de acolo virează la stânga. Și marea majoritate NU semnalizează! Că doar fiecare șofer în trafic posedă puteri paranormale și citește gândurile celui din fața lui! ??

      • Unu' Răspunde

        În principiu, ai dreptate, dar aici nu e cazul! Boul a intrat cu viteză prea mare în sensul giratoriu!
        Hai să începem așa: instructorii auto nu cunosc legislația actualizată , plus că își permit să interpreteze (greșit) regulile existente! Apoi șoferii care fiecare face ce crede el că e de cuviință, mai ales dacă, vorba aia, “nu încurcă pe nimeni”! Să nu uităm de bicicliști, pe care chiar nimeni nu-i întreabă de sănătate sau de ce nu au, noaptea, măcar un beculeț sau ceva reflectorizant pe îmbrăcăminte! Apoi, pietonii, care se cred nemuritori și se aruncă în fața mașinilor fără să se asigure!

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu vorbeam de mașini. Pietonii săracii se descurcă cum pot. Pentru primărie prioritar este să fie cât mai descongestionat traficul. Dacă faci un experiment și vrei să ajungi din punctul A în punctul B și ai neșansa să fii obligat să traversezi vreun drum mai circulat riști să prinzi rădăcini la marginea trotuarului pe trecere de pietoni. Din 100 de mașini 1 dacă se oprește. Atunci vino momentul în care pietonul exclamă …. băga-mi-aș ! … Să nu spui că tu nu ai pățit asta pentru că nu te cred.
          Toată lumea vrea să ajungă undeva. Toată lumea are treabă. Mai urgentă sau mai puțin urgentă. Puțin respect fraților! Pentru că ajungem stresați la destinație și așa facem greșeli. După care ne enervăm și mai tare.
          Bicicliștii și căruțele sunt într-adevăr o catastrofă. Și începe încet-încet și sezonul motocicletelor.

          • Unu'

            Cum să nu fi pățit așa ceva! Dar nu sar, ca un kamikaze, în fața mașinii, ci ies puțin în față, să mă vadă boii că am intenția de a trece, și trec abia când văd că mașina a redus suficient de mult viteza, încât să pot trece în siguranță!
            Chiar și așa, am pățit de câteva ori că vre-un idiot grăbit a accelerat brusc, că vorba aia, n-am fost suficient de hotărât …

  2. cityzen Răspunde

    În Satu Mare și oriunde trebuie să circuli și să respecți regulile de circulație: semnele politistului, indicatoarele și semnele de circulație, dar cine nu le stie să nu se mai urce la volan,
    Am omis cea importatantă regulă de circulație, condusul preventiv sau ferește-te de proști și chiar atunci când ai prioritate, asta ține de experiență!!!!!!!!!!

  3. zz Răspunde

    Ceea ce priveste notiunea sensului giratoriu: nivel avansat in trafic rutier. Normal ca nimanui din Satu Mare nu este cunoscut fenomenul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.