Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. „Civilizație”. Bănci și coșuri de gunoi din municipiul Satu Mare, distruse!

„Civilizație”. Bănci și coșuri de gunoi din municipiul Satu Mare, distruse! Mai multe bănci de pe digul din municipiul Satu Mare au fost distruse de persoane necunoscute. Băncile, dar și coșul de gunoi, au fost efectiv smulse din pământ și lăsate așa.

Nu se știe cine a recurs la acest gest, nici motivul ce l-a/i-a determinat să facă asta. O sătmăreancă a fotografiat distrugerile și le-a postat pe un site de socializare, acolo unde mai multe persoane și-au exprimat indignarea față de acest gest.

„Dacă a văzut cineva cine e sau cine sunt distrugătorii, să anunțe. Și comunitatea trebuie să fie unită, nu tot timpul să dăm vina pe primar”, se arată în mesajul femeii.

Imaginile nu au nevoie de prea multe comentarii:

 

19 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Da nu mai avem politie comunitara s-au or fi toti in concediu?

  2. Unu' Răspunde

    Păi nu avem o “secție” (sau sectă?!?) a gardienilor publici în zonă?!?
    Oare nu am cheltuit o grămadă de bani pe extinderea sistemului de supraveghere video al orașului?

    Așteptăm cât de urgent PRINDEREA celor vinovați (pe baza înregistrărilor video de preferat, altfel e greu în instanță!), tragerea acestora la răspundere (penală pentru distrugere!) și recuperarea prejudiciului, SAU demisia de onoare a mult prea bine plătitului șef al gardienilor publici (așa-zisa poliție locală), chișluca puiu!

  3. ciprian Răspunde

    Celui prins sa i se taie o mana ca sa nu mai poata distruge…asa marcat vom stii si noi ca-i borfas

  4. Pago Răspunde

    Pfoooa, asta e zona Ostrovului, adica Zombieland. Ce asteptari sa avem.

  5. Ionel C Răspunde

    Da, comunitarii sunt de vina, si Chisluca. Ca de ce nau fost de fata. Camere de ce nau acolo. se stie ca in zona Ostrovului sunt rromi. Beau si distrug lovesc pe cine trece comunitari sa intervina si sa puna 3 sau 4 oameni tot timpul pe dig si pe strada si camere sa filmeze tot timpul. dau cu picioare in mobilier stradal, se urca si urleaza tot timpul la oameni si se agata de oameni. sa fie comunitari acolo si chisluca sa deie ordin sa vina si sa prinda infractori ca nu mai putem traii de ei.

  6. Urban Laici Răspunde

    Politia locala e platita ” a proasta”! Paguba ar trebui recuperata de la ei. PL se ocupa de gainarii. Si cealalta militie e inexistenta, stau in birou si fac rapoarte cat de bine si-au facut treaba sau ii vezi prin crasme la taifas.

  7. Riki Răspunde

    Atentie la sistemul de prindere al acelor banci, nu stiu cum au reusit sa le scoata…

  8. Nimeni Răspunde

    Simptome clare ca au coronavirus, ar trebui bagati urgent in “carantina” altfel s-ar putea molipsi si altii.

  9. CC Răspunde

    Trebuie neapărat suplimentate camerele de supraveghere video în tot orașul… Numai așa se poate identifica și se poate prinde sălbaticii care au plăcere în a distruge tot ce pot ce întâlnesc în calea lor…

  10. Norik Răspunde

    Stati linistiti Hombres!Sunt ai nostri supărati ca nu le iese Ziua Maghiarimii!Peace!

  11. anonim Răspunde

    Nu mai spuneti ca Primaria nu se implica sa monteze mobilier stradal nou sa fie si la noi frumos…dar pentru cine? pentru cei care stiu doar sa distruga? pentru cei care stiu sa doar sa faca poze si sa posteze? pentru cei care stiu sa arate cu degetul si sa ridice piatra asupra unei singure institutii (de parca politia si jandarmii ar locui in alt oras) Cand ve-ti intelege ca acest oras este al tuturor si ve-ti lua atitudine impotriva celor care incalca legea atunci vom avea un oras frumos…pana atunci dormiti somnul mintii cu constiinta impacata ca, cativa oameni sunt vinovati de toate relele din oras de la distrugeri pana la cainii fara stapan! Mai ramane sa decretati ca,coronavirusul a fost declansat de politia locala ca in rest a-ti acuzat-o de toate…

    • corector Răspunde

      Stimate poliţist local, i-am spus colegului dumitale care mi-a adus o înştiinţare de la voi că se scrie ,,aţi acuzat”(ca exemplu) şi nu ,,a-ţi acuzat”. Persişti în greşeală şi mai şi faci ,,progrese” în sensul că mai bagi acel ,,ve-ţi înţege”. Măi, măi, măi…

  12. Avram Răspunde

    Dar ce rezolvati cu camerele ? Sunt prinsi, si ? Ce credeti ca vor plati amenda?
    Eventual ii poti pune la lucru in folosul comunitatii .

  13. zoli Răspunde

    Pulitia Locala sa fie urgent desfintata Niste trintori sunt platiti regeste chiar degeaba Se baga in ei sute de milioane fara rost ,numai sa pazeaca usa primarului sau sa dea amenzi ptr.parcari Cu banii astia s-ar putea face multe lucruri utile ptr.comunitate ,dar primarasului nostru cei pasa, are bani destui doar nu da de la el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.