Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Eleva ucisă cu bestialitate, comemorată de colegi. Mesaje emoţionante: “A fost o elevă de 10”

Eleva ucisă cu bestialitate, comemorată de colegi. Cristian C., în vârstă de 21 de ani, a muncit în Olanda până la începutul acestui an, când s-a întors în țară. Atunci a cunoscut-o pe Carmen Tătăran, în vârstă de 18 ani, din comuna Pomi, județul Satu Mare dar care studia în municipiul Baia Mare. S-au întâlnit de câteva ori, însă nimeni nu bănuia ce urma să se întâmple.

La scurt timp după dispariția tinerei, în 5 martie, la ora 16.00, ea ar fi fost sechestrată de suspect și dusă pe câmpul dintre localitățile Dorolț și Altea, nu departe de Vama Petea, scriu jurnaliștii DirectMM.

Potrivit aceleași surse, individul ar fi bătut-o cu bestialitate cu ajutorul unui corp contondent până când a lăsat-o fără suflare, iar apoi, a îngropat-o. Aflând că anchetatorii sunt pe urmele lui, Cristian cu microbuzul, prin Vama Petea. Se vorbește și că suspectul ar fi cunoscut ca și consumator de substanțe interzise, ba chiar s-ar fi aflat sub influența acestora în momentul în care a fost condus la audieri. Ba zvonistica a indicat faptul că suspectul ar fi încercat să o scoată pe adolescentă de tânără, informație neconfirmată, încă, oficial. Motivul ar putea fi altul, însă datele sunt, momentan, confidențiale, fiind parte a anchetei, potrivit DirectMM.

Eleva ucisă cu bestialitate, comemorată de colegi

“Indiciile converg către ideea că victima a fost ucisă în 5 martie (n.red. – la câteva ore de la momentul în care a fost văzută pentru ultima oară). Dispariția ei a fost sesizată în data de 6 martie, iar în 7 martie a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. În data de 8 martie, s-a dispus efectuarea continuării urmăririi penale față de un suspect. Speranța era că va fi găsită în viață. Până la momentul în care a fost oprit de anchetatori în PTF Petea, în dimineața zilei de 9 martie, aceștia nu s-au întâlnit cu suspectul. Atunci i s-a adus acestuia la cunoștință urmărirea penală și s-a dispus extinderea acesteia pentru omor. Ulterior, suspectul i-a însoțit pe anchetatori la locul în care era îngropată. În prezent, suspectul este, în continuare, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, unde este expertizat psihiatric. Se ia în calcul și faptul că ar fi consumator de substanțe interizise. Acest fapt va fi verificat în perioada următoare” – a explicat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Eleva ucisă cu bestialitate, comemorată de colegi. Mesaje emoţionante: “A fost o elevă de 10”

Pe rețelele de socializare curg mesaje emoționante, internauții cerând o pedeapsă strașnică pentru ucigaș. Printre cei care și-au exprimat opinia, s-a numărat și un fost cadru didactic al lui Carmen.
“A fost eleva mea timp de patru ani la Școala Gimnazială Pomi. O elevă de nota zece. Regret nespus de mult pierderea acestei ființe. Degeaba, prea mult huliganism în țara asta. Nu am cuvinte!” – Daniel Sanislai.
“Drum lin printre îngeri! Nu am cuvinte, nu pot să exprim în cuvinte durerea părinților. La rândul meu sunt mamă, să ne ferească bunul Dumnezeu de așa nenorocie” – Aurica Mureșan.
“Doamne, ce tragedie! Săracii părinți! Dumnezeu să o odihnească în pace! Să fie pedepsit criminalul!” – Liliana Țintaș.
“Cuvintele nu ajung! Este prea dureros! Multă putere părinților, de a trece peste acest moment. Dumnezeu să le fie alături! Sincere condoleanțe!” – Lili Oros.
“Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Iar părinților, puterea de a trece peste această durere de nedescris!” – Niko Marinela.
“O tragedie imensă pentru părinți, durere fără margini pentru prieteni! Dumnezeu să o odihnească în pace și putere multă familiei să poată trece peste această durere!” – Mariana Sîrb.
“Dumnezeu să o ierte și sfinții îngeri să îi lumineze calea! Sincere condoleanțe!” – Elena Popan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.