Ultima actualizare: azi, 21:34

Locale

O tânără de 16 ani, al șaptelea caz de coronavirus din România

O tânără de 16 ani, al șaptelea caz de coronavirus din România. În urma testelor realizate la Timișoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

Reamintim că trei dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 (coronavirus) pe teritoriul României au fost declarate vindecate, a informat ieri Grupul de Comunicare Strategică. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat. Ceilalți doi pacienți, femeia în vârstă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani, internați într-un spital din Timișoara, au fost declarați vindecați după ce două teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ.

Un comentariu

  1. bla Răspunde

    Apa de ploaie virusu asta. Mass media il imprastie, cu vorbele. Tot asa ne putem lega de orice alta viroza sau raceala. Oamenii varstnici cu boli cronice pot face compicatii de la orice raceala sau virus. Faptul ca virusu asta “special’ nu face exceptie, il face periculos …de bun pentru a face audienta si vizualizari in mediul online si la TV. Pe fondul unei noi recesiuni globale , e benefic sa stam in casa cu frica. Astfel nu vom deranja guvernantii si nu vom comenta daca ne taie din leafa si trai. Cred ca visul oricarui stat e sa moara omul cand intra la pensie. Nu ma mira ca apar tot felu de conspiratii. O sa ajungem sa aflam la stiri de virusi noi , inainte ca ei sa se lanseze. O sa apara reclame de genu : “Din 18 Mai, in toata Tara” sau “Coming soon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.