Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

OFICIAL! Toate școlile din România, închise până pe 22 martie!

Este oficial! Toate școlile din România se închid de miercuri. Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) a decis, luni, închiderea unităților școlare din învățământul preuniversitar din România începând de miercuri, 11 martie, până pe data de 22 martie 2020.

Ludovic Orban a anunțat decizia de suspendare a cursurilor din învățământul preuniversitare în perioada 11 martie – 22 martie inclusiv, cu posibilitatea de prelungire.

„Avem informații că mulți cetățeni români care au aflat de posibilitatea închiderii Lombardiei și-au făcut bagajele și au pornit spre România. Grija noastră este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare care ar putea apărea în cadrul cursurilor care se organizează la școală”, a declarat Orban.

 

 

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Elevii trebuiau pregatiti pentru aceasta vacanta neasteptata. Trebuiau invatati cum sa se fereasca de virusi si cum sa nu-i transmita la altii. Nu toti au parinti capabili sa le explice despre ce este vorba, poate multi nici nu au parintii langa ei. Acum ar fi trebuit ca sa invete ceva de la scoala fiindca e vorba de pielea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.