Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmărenii Sprijină Spitalul Judeţean! Campanie pentru achiziţia de costume de protecţie!

Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Marcela Papici, a lansat public campania “Sătmărenii Sprijină Spitalul Judeţean”. Ea şi-a propus achiziţia de combinezoane pentru angajaţii spitalului.

Redăm postarea Marcelei Papici de pe Facebook:

“Asistam, cu tristete, la infrangerea liniei intai a rezistentei in lupta cu virusul Covid 19, la infrangerea medicilor, asistentelor, infirmierelor. Vedeti cazul spitalului din Suceava si a celui privat, Medlife, din Bucuresti. Cad cei de la care ne asteptam sa ne ajute, sa ne vindece, sa ne faca bine!
E timpul solidaritatii!
Cei din Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare fac eforturi uriase pentru a aproviziona tot ce e necesar pt protectia personalului medical. Dar e nevoie si de fiecare dintre noi!
Acum e nevoie sa ne manifestam si noi, satmarenii, solidaritatea cu medicii nostri satmareni! Astfel, lansez public campania:
Satmarenii Sprijina Spitalul Judetean!
Concret: un costum de protectie, complet, este azi aproximativ 200 lei(combinezon, masca, manusi, botosei).
Am reusit sa blochez un stoc de 300 bucati, pana maine. 300 bucati sunt doar o picatura din necesar dar, picatura langa picatura se formeaza oceanul.
Pentru donatii puteti folosi contul

Asociatia Parinti pentru Copii
RO59BTRL03101205289467XX
specificati: Donatie spital!

Sau

BTPay Papici Marcela Anamaria
0747089509

Doamne ajuta!”

 

Un comentariu

  1. Ioan Răspunde

    Să ne spună madame Papici cât donează ea pentru aceste costume de protecție, pentru că, tot timpul a parazitat sistemul bugetar, a băgat în buzunar, nu a scos, iar acum vrea să iasă în evidență pe banii altora! Cine va audita donațiile primite?,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.