Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Policlinica Veche își suspendă activitatea pentru 14 zile

Având în vedere cu epidemia cu COVID-19, gradul ridicat de contagiozitate al coronavirusului, pentru protejarea populației municipiului și județului Satu Mare, în conformitate cu decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a recomandările forurilor medicale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a emis următorul comunicat:

–  Începând cu data de 24 martie 2020, pentru un termen de 14 zile, se suspendă activitatea din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (Policlinica Veche).

– Pacienții cu programări prealabile pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie, sunt rugați să se adreseze pentru consultații, eliberări de rețete, inclusiv cele cu regim special,  medicilor de familie.

– Concediile medicale pentru intervalul mai sus menționat se vor elibera retroactiv, după reluarea activității.

–  De asemenea, temporar, se suspendă internările în cadrul SJU Satu Mare pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.

– Pacienții care se încadrează în  gradul 1 sau gradul 2 de urgențe se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea de asistență medicală.

Sursa: Spitalul Județean Satu Mare

9 comentarii

  1. bla Răspunde

    Super.De ce nu inchideti toate politlinicile si spitalele, lasati doar un spital deschis. Pentru “prevenire” binenteles. Si ne vom duce cu totii la singuru spital deschis , fiecare cu problema lui. Pana ajungem sa ne primeasca , primim cado’ si coronavirus. Mai mult , recomand ca tot personalul medical sa fie trimis in concediu , tot pentru “prevenire” . O alta masura sanatoasa : sa luati 80% din salaru oamenilor pentru combaterea virusului: incepeti prin a strange bani pentru campanii electorale! Hai toata lumea , donati bani! Urgent! Si sa nu uitam sa premiem statul si politia dupa ce se termina totu! Premii si diplome de merit. Statui in toate orasele cu Arafat si cu oameni la picioarele lui. Statui cu politisti eroi care salveaza omenirea! Da mai, o fo popa in clij cu lingurita. O fo si cine sa il filmeze!Dar unde au fost ‘eroii” politisti cand s-a dat cu lingurita? Unde au fost eroii astia , cand niste retarzi s-au pus sa faca gratare la somes in grup? Doar dupa ce populatia (adevaratii eroi) semnalizeaza problemele, intervin si autoritatile. Cacaciosii la conducere s-au ascuns in Vila Lac ca niste sobolani! E posibil ca demnitaru ala ce o fo infectat cu covid, sa fie doar o vrajala , ca sa se poata muta toti la pensiunea lor de cacat. Asa se explica faptu ca dansu nu a avut nevoie de izoleta. Mai mult, din cauza lipsei de teste, nu au stiut astia cum sa se testeze ei primii! Au reusit , poftim. De la inceput mi-i s-a parut suspect ca nu intra pacaliciu ala in izoleta. Prietenii stiu de ce …

  2. Satmarean Răspunde

    Vazi ca psihiatria e deschisa!!! Chiar crezi, ca politia poate fi in spatele fiecarui dobitoc sa-i spuna sa nu iasa din izolare, sau la gratare sau………sau noi trebuie sa fim mai civilizati si receptivi la ce ne comunica …..statul. Sigur sunt si lipsuri,nici acasa nu le avem pe toate, dar trebuie si noi sa punem umarul. Bunicii nostrii au fost chemati la razboi pe când noi suntem chemati sa stam in casa si nu suntem in stare.

    • Golf Răspunde

      Satmarean, nu m-am putut abține fără să te întreb câte ceva.

      Tu știi sau crezi că sistemul (guvernanți, corporații, politicieni, stat) le pasă de oameni? Le pasă de tine?

      Tu știi că sistemul (statul) îți vrea binele?

      Tu chiar știi sau crezi că tot ceea ce ți se spune în mass media este adevărat?

      Tu crezi sau ai impresia că industria medicală vrea ca oamenii să fie sănătoși?

      Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt afirmative atunci suferi de boala numită spălare pe creier. Adică tu ești acea persoană care îi cere stăpânului să o înrobească. Atât de puternic poate să afecteze propaganda unele persoane.

      Dormi liniștit că statul te veghează.

    • bla Răspunde

      Satmarean, dute tu la psihiatrie daca faci comparatia intre vremea cand erau bunicii nostrii in razboi si anul 2020 . Hai sa comparam atunci cum se organizau lucrurile in egiptul antic. Probabil ti-e dor de vremurile alea

  3. Satmarean Răspunde

    – da cred ca masurile care se iau sunt pt binele nostru
    – nu cred ca tot ce spune mass media e adevarat, dar cred ca putem discerne
    – nu , indiferent ce industrie ar fi si orice patronat il intereseaza profitul.
    E vb sa respectam niste reguli spuse de altii mai destepti si cunoscatori in materie nu sa ne dam unii cunoscatori in toate dar de fapt prosti gramada

    • bla Răspunde

      Eu nu am zis cu nici un cuvant ca nu respect regurile impuse de stat. M-am conformat din prima zi. Iar masurile cre se iau sunt inspre binele economiei in primu rand , dupa aia contezi si tu. Si contezi doar pentru simplu fapt ca , fara sclavi nu ar merge economia. Poate va veni si vremea cand Zeitgeist va fi o realitate. Poate peste 500 -1000 de ani. Mai ales ca toti ne certam intre noi , dar nu vedem de ce am ajuns aici: Statul e de vina . Realizezi ca daca , prin absurd, toti oamenii s-ar intelege intre ei , nu ar mai exista stat? Nu ai cum sa le zici la milioane de oameni sa stea in casa si sa te astepti sa se intample minunea. Eu care ma conformez, de ce nu am pretentia asta? Pentru ca suntem oameni! Tu nu cu oameni te intalnesti zilnic? Sa nu imi spuna nimeni ca statul nu ar fi fost capabil sa bage toti romanii care vin din diaspora in carantina. Statu are banii , statu are armata, statu are politie. Mai, statu are tot. Daca statu vrea, se face o catedrala peste noapte. Crezi ca chinezii sunt extraterestrii de construiesc peste noapte? nu domnule! sunt tot oameni ca noi. De ce trebuie sa fie tara comunista, ca sa poata construi orase peste noapte? Deci daca statu vrea, arunca 700 milioane de euro in aer, ca are de unde. Acuma toti se ocupa cu problema pandemiei in stil romanesc: cu vorbe multe si fapte putine. Cand e vorba de campanii electorale , partidele reusesc sa miste un popor intreg. Sa duci din toata tara cu autocarele un juma de milion de oameni la Bucuresti doar ca sa il aplaude pe Dragnea, s-a putut. Un juma de milion de oameni au fost mobilizati si dusi la Bucuresti! Si adusi inapoi! Kapis? Probabil tot pe Dragnea trebuia sa il scoatem de la puscarie sa gestioneze situatia. Deschide-ti ochii . Statul ….

  4. Satmarean Răspunde

    Pt bla.
    – prin aceste masuri …statul vrea sa limiteze proportiile.
    – sigur ca e interesata sa mearga econ pt ca treb si bani pt chelt dar si noi avem nev de mancare,curent,apa,gaz. Nu a interz sa stea toti acasa.
    – ce scandal era daca pe diasporezi îi lua pe sus de la granita si îi ducea direct in carantina, mai ales daca era la guv PSD. Vai,vai.
    – acuma stim sa bagam la inaintare pol si armata, sa nu uitam ca nu de mult le vroiam sa le desfintam sau taiem pensiile.
    – la chinezi e altceva. La cum suntem noi romanii asa ceva n- i s- ar potrivi.
    – cum a adus Dragnea oamenii in Buc asa a chemat si Iohanus+PNL diaspora pe 10 aug. Kapis!!!!

  5. bla Răspunde

    Exact mai! Cum a adus Dragnea , asa sa aduca si Iohanis! Da a fost prea moale! Si tu zici ca ar fi fost scandal daca-i ducea pe astia din diaspora ? Nu si daca le dadea conditii si mancare! Inclusiv wifi sa poata comunica cu restu. La chinezi e altceva? Deci tu zici ca sunt extrtaterestrii si ca Dragnea a fost extraterestru. In realitate vrei doar sa ma contrazici . Orice o sa zic , o sa ma coontrazici! Kapis?

  6. Marin Răspunde

    Partea bună nu vreți să o vedeți? Planeta se curăță, apar pești și delfini, mistreți, căprioare, reînvie natura, stratul de ozon se reface destul de rapid, o pauză de 5 ani ar fi minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.