Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un consilier din Satu Mare își donează indemnizația pentru Spitalul Județean

Consilierul județean Cristian Valer Beseni a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că își donează indemnizația pentru Spitalul Județean Satu Mare.

Acesta a spus că a luat această decizie întrucât doar prin solidaritate se pot depăși momentele dificile.

,,Am decis să donez indemnizația de consilier județean. Văd zilnic prin ce probleme trecem, ce nevoi are Spitalul Județean Satu Mare. Este nevoie de solidaritate și de implicare în aceste momente complicate.

Nu e mult, dar poate e un semn bun și sper să reușim să adunăm fondurile necesare pentru o funcționare bună la nivel de echipamente medicale.

Vom vedea ce va fi în lunile care vin dar acum e bine să ne mobilizăm și să adunăm toate energiile bune pentru a trece de această perioadă cu bine!”, a spus acesta.

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Felicitarii.Foarte frumos. Asteptam si colegi chiar din alte partide !

  2. Satu Mare Răspunde

    De ce nu redeschideți Mondiala să facă măști și combinezoane de protecție, Botezatu ce are, cât dă ???

    • ... Răspunde

      Mondiala acum e firma privata cu actionariat strain. Il doare exact in basca de impotentii de aici. Parca si vad cum se va demola tot urmand sa se aprobe pe banda rulanta puz-uri fara numar pentru complexe rezidentiale acolo. Sa vina banu la baiatu! Dupa coronavirus bineinteles.
      La unguri se lucreaza cu dotarea penitenciarelor 24/24 nu stau in licitatii! Ca doar e stare de urgenta si la ei. Noi in schimb …? Sa dam bani la cel mai botezat. Ca sa nu spun ca Botezatu livreaza treptat in 45 de zile! Pai pana termina el poate va trece si nebunia. Sau asta era si ideea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.