Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Zeci de firme au donat alimente pentru vârstnicii din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială, cu sprijinul ONG-urilor au demarat o amplă campanie prin care zeci de firme au donat alimente de bază pentru vârstnicii și cu probleme financiare. Un gest gest simplu, dar care arată cât de importantă este solidaritatea!

Primul convoi de alimente a ajuns în aceste zile la Satu Mare, urmând ca alimentele să fie distribuite persoanelor care au cea mai mare nevoie de ele. 

,,Mulțumiri speciale Fundației “Pretuiește viața” care a coordonat această campanie, voluntarilor care ne-au fost alături și tuturor firmelor care s-au implicat, chiar dacă traversăm o perioadă grea: Paste Hutton, Pro Avis, Sam Mills, Ocolul Silvic ,,Codrii Sătmarului”, Restaurant Miorița, Novita Impex, Gama & Gama, Tivadar Nicolae – producător de miere”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Rugăm persoanele vârstnice care au nevoie de ajutor să apeleze în continuare numărul unic 0748-109853. 

Societățile comerciale care doresc să mai facă donații de alimente și să ajut pot să completeze formularul de ajutor, secțiunea 3: bit.ly/ajutorsm

Avem șansa de a trece mai bine peste această perioadă dacă ne implicăm ÎMPREUNĂ! Punem umăr lângă umăr, avem grijă unul de celălalt, muncim ca persoanele vârstnice să stea acasă!

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Felicitări Asociației Prețuiește Viața și tuturor celor care au donat! Sper să fie ajutați cu adevărat cei ce au nevoie! Sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.