Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

VIDEO. Codul Rutier, călcat în picioare pe Podul Golescu. Pe interzis, pe trecerea de pietoni!

Codul Rutier, călcat în picioare pe Podul Golescu. Pe interzis, pe trecerea de pietoni! Un şofer din Satu Mare a reuşit performanţa ca în doar câţiva metri să încalce mai multe reguli de circulaţie punând în pericol atât viaţa şoferilor, cît şi a pietonilor.

Concret, în această dimineaţă, şoferul unei autoutilitare a ieşit din parcarea magazinului Lidl de pe strada Careiului către podul Golescu, însă nu a virat obligatoriu la dreapta aşa cum prevede indicatorul, ci a traversat direct strada pe trecerea de pietoni de unde a intrat în sensul giratoriu de pe strada Careiului.

Şoferul a încurcat circulaţia, a blocat câteva maşini, dar până la urmă a reuşit să ajungă în drumul său fără să fie nevoit să treacă podul. Noroc că nu a provocat niciun accident rutier.

5 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    O fi vazut ca acolo, pe o raza de 500 metri de altar se poate orice. Ca doar dupa fiecare incantatie a popii, trec oile strada pe unde le tuna prin cap, si militzia se face ca nu stie. El de ce n-ar putea?

  2. Valahu Răspunde

    @Ardelean tie nu-ti este rusine satanistule s-a blamezi cu orice ocazie Sfântă Biserica ?Apropo nu sunt preot dar tu nemernicule s-a stii ca preoții s-a roagă in fiecare zi pentru tine in Sfântă biserica,Daca nu ma crezi vino cu mine la o liturghie ca s-a vezi.

    • Ardelean Răspunde

      Draga valahule, n-am eu timp si forta sa blamez popimea pe cat ar merita. Parca e vina mea ca sunt hoti sau ca se dau in spectacol mai ceva ca msnelistii cand scot boxele pe strada? Ia uite cum arata pastorii aia ce isi furajau oitele in cluj, cu o singura lingura si cum arata neprihanitii la minte din turma. Si ca veni vorba, i-am rugat eu pe popi sa faca ceva pt mine? Sau acu vrei sa pic pe spate, pentru niste lalaieli?

    • Norick Răspunde

      Garo-buzi, da’ ti-ai schimbat nickul copile? 😀 Prostia din tine când vrei să eliminezi?? 😀

  3. Ardelean Răspunde

    In alta ordine de idei, esti satanist doar pentru ca iti permiti sa gandesti? Vezi ca, in lumea in care traiesti tu, puteai arde pe rug pe cineva, dupa bunul plac a unui ninja in sutana. Poate pui de-o potera, cu curatorii de pe-acolo, dupa slujba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.