Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Draxlmaier îşi suspendă activitatea timp de două săptămâni

Draxlmaier îşi suspendă activitatea timp de două săptămâni. Cea mai mare fabrică din Satu Mare, Draxlmaier, îşi suspendă activitatea pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni, pentru a-i pune în siguranţă pe muncitori.

Furnizorul de componente auto, care are în România aproape 15.000 de angajați, a anunțat suspendarea temporară a activității în toate cele 5 fabrici deținute în România – Pitești, Satu Mare, Timișoara, Hunedoara și Brașov. Suspendarea vine “pe fondul măsurilor legate de prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și în contextul reducerii activității clienților din piața auto”.

Potrivit companiei, suspendarea activităţii începe din 23 martie 2020 și depinde de evoluțiile viitoare ale situaţiei generate de răspândirea COVID 19. În intervalul în care activitatea va fi sistată, angajații vor fi în șomaj tehnic, primind 75% din salariu.

7 comentarii

  1. remy martin Răspunde

    O decizie inteleapta, felicitari !

  2. Nemtii tot nemti Răspunde

    Astia macar au sange in instalatie nu ca Werner Klaus Johannis care contempla la cum ii moare poporul infectat, stiu ei ceva probabil din Germania unde Merkel a realizat cu ce se va confrunta.

  3. zz Răspunde

    Felicitari, Draxlmaier. O companie care poate lua decizii pentru oameni.

    • ... Răspunde

      Nu e vorba de nici o decizie in favoarea oamenilor. S-a prabusit tot domeniul automotive. Si Autonet si-a redus drastic activitatea din lipsa de ….. stii tu. Comenzi.

  4. zz Răspunde

    AT … Da,stim ca industria automotiva a intrat in recesie. Dar somajul tehnic totusi mi se pare a fi un gest corect. Na. Sanatate!

    • Altu Răspunde

      Să vedem ce chef de felicitări vei avea dacă își închide porțile definitiv, și nu numai ei. Când o să rămânem cu miile șomeri. Ferice de bugetari și pensionari că le dă statul. Iar privatul trage greul ca deobicei. Să vină PSD să ne de-a locuri de muncă, că doar multinaționalele fură banii. Uite ,acum nu mai fură, pleacă. Vin românii cinstiți și ne dau o mare m..e.

  5. hingeru Răspunde

    Daca era dupa sefii de aici ne sacrificau pe toti. Pt sefi suntem slugi care se pot inlocui oricand cu altcineva. Ei trebuie sa fie vazuti cu ochi buni de nemti. Sunt curios pe cine vor da afara dupa criza? Pe lingai lor sau pe cei care lucreaza si trag pt 2-3 oameni. Spuneti la oameni sa se pregateasca din timp de concedieri!!!! Cine poate sa se orienteze pe undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.