Ultima actualizare: azi, 13:45
Locale

Vremea se înrăutățește. Meteorologii anunță temperaturi scăzute și precipitații

Vremea se înrăutățește. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a emis o informare de vreme rea pentru întreaga țară. Meteorologii anunță temperaturi scăzute și precipitații.

În intervalul 21 martie, ora 18.00 – 25 martie, ora 8.00, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. În noaptea de sâmbătă spre duminică (21/22 martie) și în cursul zilei de duminică (22 martie) aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Temporar vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Poate daca-i vreme rea o sa stea leatu mai mult in casa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.