Ultima actualizare: ieri, 22:15

Naţionale

FOTO. Biserică vandalizată în Maramureș. Mesaje jignitoare pe peretele lăcașului de cult

Persoane necunoscute au vandalizat o biserică din localitatea Tăuții Măgherăuș, județul Maramureș, și au scris cu vopsea albă mesaje jignitoare pe peretele exterior al lăcașului de cult.

,,Nu mai faceți gălăgie, este sătulă lumea de voi”, apare scris, printre altele, pe peretele bisericii. Polițiștii au deschis un dosar penale pentru distrugere.

,,Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus. Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale”, spun polițiștii maramureșeni.

8 comentarii

  1. Pixulescu Răspunde

    Bine le-o zis-o!

  2. Hitler Răspunde

    Eu mai bine as fi dat foc la biserica

  3. bla Răspunde

    Foarte multa manipulare din partea religiilor. Si la mijloc, culmea, sunt banii! Fix lucru de care zice popa ca e ochiu dracului… “da-i incoace ca banii nu aduc fericirea”. Intr-un sat s-a pus un popa sa le explice enoriasilor ca doar cei care vor fi ingropati in cimitirul lor vor ajunge in rai! Incredibil …de fapt foarte credibil . Incredibil e cat de naivi sunt unii. Au reusit sa destrame familii, iar cand moare un apropiat , se cearta membrii familiei pe considerentul unde sa ingroape mortu. Plus ca omu cu cat e mai legat de biserica cu atat mai mari sanse sa ma injure de toti sfintii pentru ca spun adevarul. Multi oameni ies din biserica si trec in turma pe drum , la 20 metri de trecerea de pietoni. Se uita la masini urat de parca ar avea vina ala cu masina ca trece pe acolo cand iese turma. Sa vedeti ce fetze baga… daca as opri masina m-ar ataca! Cum am eu tupeul sa trec pe acolo cu masina cand ei ies din sfanta biserica? Ah, sa nu uit de pitzipoanecele (unele exirate) care se fofotzeaza mai rau ca la disco . Zici ca au fost la produs nu sa se roage. Oamenii care merg la biserica pentru a fi impacati sufleteste sunt prea putini, se pierd printre mucoase si retarzi. Parerea mea e ca nu tre sa mergi la biserica ca sa te auda Dumnezeu. Nu are biserica nici un transmitator de mesaje special prin care sa ia legatura cu cei sfinti. Habar nu aveti cati oameni au murit in trecut pentru ca nu au sustinut ideea de pamant plat, rai si iad. Si cine e paganu adevarat? Eu!!!!!!!!!!

  4. rambosm Răspunde

    si ce dreaq costa 1500 de lei? o galeata de vopsea?

  5. Un om Răspunde

    Împroșcați in Biserica lui Hristos, dar….Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar! Vai de cei care sunt înţelepţi în ochii lor şi pricepuţi după gândurile lor! (ISAIA, Capitolul 5, 16-25)

    • Pixulescu Răspunde

      “Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 3)

  6. Pixulescu Răspunde

    Aceea este o constructie facuta de om, nu de hristos al tau! Este goala, precum sufletul OMULUI care SLUJESTE intr-insa!
    Biserica lor este banca, deoarece singurul dumnezeu pe care-l slujesc acesti farisei imbracati in sutane, este banul!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Probabil alt popa cu veleitatinde DJ, ce si-o scos boxele in geam, ca nASTAI si sOCOLANU nost. Adevarul e ca, trebuia sa treaca mikutzia locala sa-i taie sonoru la ninjalau, sa nu ajunga oamenii disperati. Ca, ti se apleaca la un moment dat de atatea lalaieli si behaituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.