Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Nebunie la Pepco Satu Mare! Oamenii au format cozi la intrarea în magazin

Zeci de persoane au luat, astăzi, cu asalt magazinul Pepco din municipiul Satu Mare. În prima zi în care au avut voie să iasă fără declarație pe proprie răspundere în localitate, iar starea de urgență s-a sfârșit, sătmărenii au format cozi la intrarea în magazin pentru a cumpăra haine, jucării și articole specifice magazinului.

Magazinul a fost închis pe toată perioada situației de urgență, iar astăzi, la deschidere, oamenii au fost nerăbdători să vadă și să cumpere noile articole. În rând au putut fi observate atât persoane în vârstă, cât și tineri sau copii. Oamenii au fost atât de mulți, încă de dimineață, încât proprietarii magazinului au luat decizia de a lăsa doar câteva persoane să intre o dată.

Imaginile vorbesc de la sine.

2 comentarii

  1. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Ieri am fost la Pepco, am stat la rand la intrare dar nimeni nu ne-a atras atentia sa purtam masti. Inauntru era jungla. Zeci de oameni din care nici jumatate nu purtau masti!
    Cam tot asa si la Kaufalnd si Unicarm sau Penny! 😳
    Domnii de la poarta si de la securitate, ATRAGETI ATENTIA celor care va trec pragul SA POARTE MASCA in incinta firmei pe care o reprezentati!! Pt. ca asa se cere in legislatie!

    • soldatu svejk Răspunde

      sa dat ceva gratis ? produse esentiale pt.supravietuire de a stat lumea disperata la coada ? sau puteati sta linistiti acasa fara teama de infectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.