Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Șofer Transurban fără mască la volan. Filmat cum fumează în autobuz

Un șofer al societății de transport public Transurban a fost filmat astăzi fără mască la volan, ba mai mult, acesta a fost surprins în timp ce fuma în interiorul autobuzului.

Odată cu intrarea în vigoare a stării de alertă, masca de protecție a devenit obligatorie în spațiile închise, cu atât mai mult în transportul în comun. Se pare însă că unii șoferi de autobuz din Satu Mare au propriile reguli.

În această după-masă, un șofer al Transurban a fost surprins nu doar că nu purta mască de protecție, ci chiar fumând în autobuz, la doar câțiva pași de călători. Întrebat de ce fumează, șoferul a răspuns, la rându-i, cu o întrebare: ,,Cine ți-a dat voie să filmezi?

Reacția Transurban

Directorul Transurban, Ionuț Bujor, a precizat că va deschide o anchetă în acest caz.

,,Fiecare conducator de autobuz este obligat sa poarte masca de protectie in timpul serviciului, cum de altfel fiecare calator al societatii noastre trebuie sa foloseasca masca de protectie sau orice alt material care sa acopere nasul si gura, in timpul in care utilizeaza mijloacele de transport in comun ale Transurban.

Aceste masuri, chiar daca par mai greu de acceptat de toata lumea, trebuie sa devina o realitate si o obisnuinta, atat pentru protectia proprie, cat si pentru a celor din jur. Societatea noastra a anuntat masuri in acest sens, incepand cu ziua de azi, una dintre ele fiind chiar aceasta, a purtatului mastii de protectie.

Avand in vedere cele vizionate vom analiza cazul in vederea luarii masurilor disciplinare care se impun. In alta ordine de idei, multumim pentru vigilenta. Doar corectand aspectele care nu functioneaza putem creste calitatea serviciului public de transport”, a declarat Ionuț Bujor.

Transurban revine la 85% din capacitate

Transurban revine la 85% din capacitate în municipiul Satu Mare, iar pasagerii vor fi obligați să poarte măști de protecție, a anunțat primarul Kereskenyi Gabor.

Urcarea și coborârea se vor face pe ușile doi și trei, pentru a îi proteja pe șoferi. La capăt de linie se va asigura dezinfecția mijloacelor de transport. Autobuzele nu vor porni dacă nu se respectă măsurile prezentate anterior.

18 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Bodone!
    Tu ești?

  2. Nha Răspunde

    Nu-i primul si nici ultimul . Data viitoare va vorbi si la telefon ! Pe langa faptul ca avem un transport in comun local vai mama lui i s-a asociat si personal “corespunzator”!

    • ... Răspunde

      Zi mersi ca macar nu iau foc de o vreme aurobuzele ca acum doi ani vara!😱😤

  3. Ion Răspunde

    Acest domn șofer e si șmecher pe deasupra,in loc sa respecte traseul intra cu autobuzul pe străzi înguste cu marcajul de 3,5T.Dar pentru acesta vinovati sunt distinșii domni din primarie,care nu sunt in stare sa solicite poliției echipaje rutiere pentru dirijarea circulației. Ieri a fost dezastru in zona Cloșca.
    .

  4. Eu Răspunde

    Domnul Ion,eu așa știu că autobuzele au voi e pe acele străduțe despre care ziceți că este interzis autovehiculelor cu masa peste 3,5 tone…..

  5. varu Răspunde

    Pentru un șofer este destul de incomod sa conduca cu masca ,bineințeles o perioada mai lunga , cu atat mai mult unui șofer de autobus , mai ales cei care lucreaza in trafic mai greu . Nu-i invidiez de loc…..In legatura cu țigara….ma abțin .

  6. ? Răspunde

    Au apărut turnătorii lui Vela. Ce-l f..e grija pe ăla, să stea în casă cu botniță dacă este disperat de moarte. Ar trebui făcut hârtii pe propria răspundere,nu respect regulile și am crocodil din ăla mă tratez singur acasă. Oricum ,la spital te omoară ei să te bage la deces de covid.

    • TN Răspunde

      Esti imbecil! Las’ ca noi astia fraieri care respectam legea, o sa purtam masca si la priveghiul tau!

      • ? Răspunde

        @tn,imbecil ești tu și mai repede ajung eu la priveghiul tău după ce porți cârpele alea pe gură. De la alea te îmbolnăvești mai tare. Dar crede și nu cerceta,mai ai un pic și fac robotel ăștia din tine și ceilalți panicoși.

        • cazma Răspunde

          ? toti aveti aceasi poveste ex. cunosti pe cineva mort de corona? vor sa ne vaccineze vor sa vada cum reactionam la teama etc vreau sa vad daca ai personalitate si ai o parere proprie nu povesti de pe caca facebook Apropo au murit 1080 voi conspirationistii va asteptati sa-i cunoasca 18 milioane de locuitori?

          • ...

            Numărul ăsta iese cu toți cei băgați ln club. Majoritatea trăiau doar din cauza că medicii le mai suflau aer prin cur. Înainte de covid dacă un moș sau o babă murea la o vârstă înaintată toți îi jeleau și ziceau că a apucat o vârstă înaintată. Acum însă …..? Paranoia curată. Sunt convins că la cum arată sistemul nostru de sănătate mulți au contactat covidul ăsta în spital. Apropo, țin minte un decedat covid la care la comorbidate apare infecție cu Clostridium!!! E jenant.

          • ?

            @cazma,nu pot să știu ce se ascunde în spatele acestei isterii, sunt multe variante. Dar, în Italia toți doctorii care nu sunt adepții acestor măsuri sunt pusi cu botul pe labe,o televiziune chiar a fost închisă. De ce nu se fac autopsii,moare de cancer și este declarat mort de covid. Politicienii nu sprijină bolnavii cu alte boli dar mor de grija coronei. De ce un bolnav este mai important că și celălalt. Spitalele sunt goale,nu primesc bolnavi cu alte boli. Cunosc caz cu septicemie ținut 3 zile în spital și abia după 4 teste negative covid a fost operat. Dacă murea ziceau că a avut covid,eroii p..li. De ce teroarea asta, că ție frica să zici că ești bolnav. Sunt doctori care spun că este contraindicat purtatul măștii,dar sunt reduși la tăcere. 30 de călugări cu covid dar nici unul nu are simptome. De ce nu mor oamenii fără boli dacă e mortală. De ce pt un om distrugi viața la o mie. Mor de cancer 50000 anual în România ,de ce statul nu îi ajută. De ce nu fac controale gratuite pt cardiaci?Acum au bani pt covid? Și câte ar mai fi. După ce veți fi terminați psihic veți fi oile perfecte.

  7. cazma Răspunde

    Ok iti respect parerea si iti multumesc ca nu mai injurat cum au unii obiceiul Sanatate.

    • ? Răspunde

      @cazma,eu nu înjur, fiecare are dreptul la opinie, ideea e ,să nu cădem în extreme, să ne dăm în cap unul la altul. Sincer ,mie numai de cancer mi-e frică, că e mortal ,cu covrig ăsta cred că mă descurc. Multă sănătate și ție și familiei.

  8. Lol Răspunde

    Intreb pentru un prieten astea ce si-au pus botox in buze impotriva hiv trebuie sa poarte masca sau le protejeaza si de corona?

  9. varu Răspunde

    Lol
    Ce le trebuie ? …termometru !

    • Curiosul Răspunde

      Varu, la ălea cu botox le trebuie pulometru(că se aia și-au băgat botoxu), nu termometru….

  10. varu Răspunde

    Curiosule
    Asta am vrut sa spun doar un pic mai,, ….altfel …..
    Zi buna…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.