Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Pacient de doar 40 de grame, operat de urgență la un cabinet din Satu Mare

Un pacient de doar 40 de grame a fost operat de urgență la un cabinet din Satu Mare. Este vorba despre un cameleon firav ce a avut nevoie rapid de o intervenție chirurgicală pentru a putea rămâne în viață.

Operația a avut loc la cabinetul veterinar al doctorului Condurache din municipiul Satu Mare. Intervenția chirurgicală s-a încheiat cu succes, iar micuțul cameleon se află la recuperare.

,,Chiar și cei mai micuți dintre pacienți merită investigații și intervenții la cel mai înalt nivel atunci când situația o cere. Acest Cameleon de numai 40g (grame!!!) s-a prezentat la consultație cu lipsa apetitului și apatie de aproximativ o săptămână.

Pe lângă afecțiunile parazitare cu care a venit “la pachet” încă din pet shop, s-a diagnosticat la Examen Radiologic, ovoretentie (ouăle au rămas blocate la întrarea în oviduct și nu mai puteau fi eliminate).

Aceasta afecțiune este mortală fără intervenție chirurgicala. Micuțul pacient a fost anesteziat și intubat, iar ovarele și ouăle buclucașe au fost îndepărtate chirurgical, intervenția decurgând fără probleme. Sperăm să se recupereze complet”, se arată pe pagina de Facebook Cabinet veterinar Dr. Condurache.

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Felicitari intregului colectiv al cabinetului veterinar, si, multumiri pentru daruirea cu care trateaza fiecare caz in parte.

  2. Lucky Răspunde

    Oameni minunati multumim ca existati pentru animalutele noastre, pentru empatia cu care ne ” tratati ” si pe noi care venim spre voi cu toate spaimele noastre pentru sufletelele necuvantatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.