Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

VIDEO. Anchetă la Spitalul Județean Satu Mare. Două femei reclamă că au fost agresate de portar

Anchetă la Spitalul Județean Satu Mare după ce o familie reclamă că a avut parte de un tratament neadecvat la poarta spitalului. Potrivit femeilor, mamă și fiică, în momentul în care au mers să ridice actele de deces ale soțului, respectiv tatălui, ar fi fost agresate de portarul spitalului.

Femeia a publicat un mesaj pe Facebook în care relatează cele întâmplate.

„Dimineata, la ora 9,00, am fost chemata la Spitalul Judetean, sa ridic actele de deces al tatalui meu. Doi “armasari” de la paza si ordine, adica portari, imi spun sa sun la nr afisat pe poarta.
Ok, sun, cer la Urologie, mi se spune sa urce sotia decedatului, adica mama. Mama intra pe poarta, eu raman pe loc, cei doi armasari o iau de brat: Alo, unde mergi? Pai, a zis medicul sa urc… Astia trag de ea, strigand: Aici noi comandam, nu medicul. Intru in curte, ii intreb care e problema lor, la care unul dintre ei, imi spune, hai ca va scot cu picioare in c**! Ripostez! Ii spun: Vezi sa nu iti dau eu, un picior in gura! El, catre coleg: Ai auzit? M-a amenintat! Cheama politia! Cheama, zic… Si cheama, dar nu prin 112, ci pe nr. personal. Ajung doi agenti, intra cu masina in curte! Li se arata spre mine. Se apropie, imi cere actul de identitate, il dau, il cere si pe al mamei, nu il avea la ea ca intre timp la luat asistenta sa faca actele. Va amendez, pt ca refuzati sa ne dati actul de identitate!
Pe bune? Si inca eram calma, ii spun idiotului ca buletinul e sus in spital. Comentati? Striga el la mine, vedeti ca va incatusez! Nah, asta vreau s-o vad! Ii spun sa se legitimeze, imi spune ca a facut-o, dar n-am fost atenta. Apare portatul: vreau sa scrii acolo ca doamna m-a amenintat: Citez portarul: a zis ca imi da un picior in p***!( scuzati vocabularul), dar exact asa a spus. Ii spun: Minte, am zis ca ii dau in gura, in p*** nu aveam cum sa spun, din moment ce nu e barbat, doar se crede!
Politistul ma ameninta iar cu catusele daca nu tac! In fine, imi scrie procesul verbal, nu il semnez si spun ca vreau si eu sa depun o plangere. Nu se poate! Iar daca apelati la 112, va dau inca o amenda de 500 de lei ptr apel abuziv. La care portarul, aici Marc e seful, plangeti-va la el, si rade ca pi*** la c****. Scuzati expresia”, se arată în mesajul publicat de femeie.

Spitalul Județean Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz.

„Ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul mass-media referitor la agresiunile la care ar fi fost supuse două doamne care au încercat să intre în incinta Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, pentru a ridica actele de deces ale soțului, respectiv tatălui, vă facem cunoscut faptul că în acest moment este în curs de derulare o anchetă.

Cele două doamne acuză personalul de la Serviul de Pază că le-ar fi agresat în momentul în care au încercat să intre în incinta unității spitalicești. Acest aspect nu reiese însă din imaginile video surprinse la intrarea în curtea spitalului și nici din declarațiile personalului medical și al celui de pază. Ancheta este însă în curs de desfășurare.
Vă reamintim că în acest moment, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu este posibilă intrarea în spital a aparținătorilor bolnavilor, iar problemele legate de actele de deces se soluționează pe baza unor protocoale stricte, așa cum de altfel s-a întâmplat și în cazul familiei reclamante, respectându-se astfel măsurile sanitare de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Cu această ocazie transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Spitalul Județean Satu Mare.

12 comentarii

  1. Alecu Russo Răspunde

    Asta e Rrumannia.

  2. xxx Răspunde

    Ca si barbat sa zici ca cele 2 femei te-au agresat…. inseamna ca nu ai coloana vertebrala… rahat de portar

    • Unu' Răspunde

      Agresiunea poate fi și una verbală, tot agresiune se numește! Un cioban ar riposta și, probabil, le-ar și bate pe agresoare …

    • realist2 Răspunde

      Nu cred ca are importanta sexul. Sau nu mai suntem egali?:))

  3. Cetatean Răspunde

    Paznicii aceștia sunt niște jeguri! Probabil se va face o așa zisă anchetă, de ochii lumii! Iar de polițiști ce să mai zicem, tot comportament de țopârlani. Atât le poate capul!

  4. TN Răspunde

    Pai daca astia il tin inca angajat pe faimosul medic Raul Alexandria Pop, in a carui garda la UPU a murit cu zile un bebelus si asa zisa ancheta l-a scos basma curata, permitandu-i sa-si continuie abominabila activitate in spitalul judetean, unde si la ora actuala trateaza pacientii si apartinatorii cu o mojicarie si nesimtire demna de orice ghiolban, ce credeti ca vor face cu doi portari trogloditi?! Nimic! Pestele de la cap de impute. Daca managerul acestui spital e ok cu ditamai doctorul grohaitor ghiolban, va pastra si trogloditi, ca sa aiba echipa completa!

  5. Florin Răspunde

    Garantat si paznicii au partea lor de vina. Dar asta este pregătirea lor. La ce va așteptați? In schimb limbajul acestei domnișoare sau doamne lasa mult de dorit și înclin să cred ca vina este 80% a ei. Noi, românii nu vrem sa respectăm regulile. În România democrația este prost înțeleasă.

  6. cârcotaş Răspunde

    După relatarea doamnei, cu mare stil, se pare că a venit pusă pe ceartă. Se vede din replicile ei că apetitul de scandal a fost mai pregnant decât îndurerarea. Nu garantez că portarul a fost mai breaz.

  7. ... Răspunde

    La spital nimeni nu merge de plăcere. În cazul ăsta e vorba chiar de un deces. Doamnele sigur erau și afectate emoțional. Am trecut peste ceva asemănător și eu, o rudă apropiată a suferit un accident teribil. Mai să nu mă ia și pe mine la bătaie. Unul mă chema să dau relații dacă are alte boli ori e alergic la ceva celălalt mă dădea în șuturi afară la propriu. În cazul meu era și noaptea nici nu prea era aglomerat. Puțină empatie nu strică. Dar asta este sistemul nostru de sănătate ridicat în slăvi. După pandemie iar va începe înjuratul cadrelor medicale. Unii chiar merită.

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Femeile au venit montate pe cearta

  9. satmarean Răspunde

    Doua vagaboande, din chiar relatarile lor, amandoua au fost cu p..a in gura, noroc cu cemerele de supraveghere, se vede ca au fortat intrarea, li se rupe celor doua de reguli, mai ales in aceste vremuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.