Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

FOTO&VIDEO. Zeci de oameni au ieșit în stradă pentru a bloca un transport ilegal de lemne!

Zeci de oameni au ieșit în stradă, în comuna Poienile de Sub Munte din județul Maramureș, pentru a bloca un transport ilegal de lemne.

Oamenii au observant un TAF ce transport bușteni din munte, moment în care vehiculul a fost oprit, iar la fața locului a intervenit un echipaj al Secției Poliției Rurale Leordina, potrivit ActualMM.

După mai multe verificări, polițiștii au confirmat faptul că pentru lemnul transportat nu exista niciun document de proveniență sau de transport.

Polițiștii au luat legătura cu cei de la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte pentru a prelua întreaga cantitate de masă lemnoasă, informează ActualMM.

13 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    daca au incurcat pe cine nu trebuie , o sa fie intrebati ce au scris pe declaratia anticovid .

    • Altu Răspunde

      X-ulescu, ăia care fura nu au nevoie de declarație,doar restul. Asta e manevra,te țin în casă să nu-i vadă nimeni când fură. Du-te în piața și imediat “tzighi,tzighi”, ăia ce declarație au? Trăim într-un stat mafiot.

      • remy martin Răspunde

        Sa intelegem ca Iohannis a facut un pact cu hotul din Poenile de sub munte, tiganul din piata Satu Mare si cu mai multi mafioti din Barbados, Papua Noua Guinee si Singapore si din tarile care se afla in carantina?

      • x-ulescu Răspunde

        eu vorbeam de cei care au iesit sa prinda hotu ..nu de hot

        • Altu Răspunde

          @x-ulescu, ăia vor lua maxim 20 000 Ron ,cum își permit să oprească hoții. Miliția se ocupă cu amenzi nu cu prostii din astea. Îți dai seama ce plan face șeful de post din comuna respectivă!?

  2. Gogu Styuk Răspunde

    S-o umflat rișcașu in rusneci !!Sunt așa de agitati de zici că l-au prins pe Pablo ESCOBAR sau Bin Laden,nu un ștraf de lemne !! Cel putin nu fac ca acesti off road-isti,care din când in când mai fac câte un foc in padure,iar pompierii se tot miră de unde ia foc padurea !! https://www.youtube.com/watch?v=N9xCymzSV5I

  3. Altu Răspunde

    @remy,deci tu prin stat înțelegi Iohannis. Ar vrea el dar încă nu e el statul. Bine , trăim acum într-o semidictatura,dar totuși nu Iohannis este statul.

    • remy martin Răspunde

      Bine, inlocuieste “Iohannis” cu “statul Roman”. Intrebarea ramane valabila, sunt curios de raspuns.

      • Altu Răspunde

        @remy, angajații statului,bugetarii,ce păzesc? Acești reprezentanți ai statului miliție, câinii de pază (jandarmii),etc. sunt în cârdășie cu hoții. Explică cum vând aia țigări în piață și nu îi deranjează nimeni, și o fac pe față. Cum fură unii milioane din bugetul statului și sunt bine mersi. Totul se întâmplă cu acceptul statului în frunte cu Iohannis.

        • remy martin Răspunde

          Foarte corect, dar lucrurile acestea se intampla si daca noi nu suntem inchisi in case, deci nu poate fi vorba de “manevra”.

  4. Yon Răspunde

    Ăsta e lemnul importat din Austria,ce export ilegal??
    O să ia ăia amendă că l-au oprit
    Blocăm creșterea economică,văleuuuu,săriți!!
    Nu lăsăm importul din Austria din pădurile patriei!

    Este un pamflet acest comentariu

    • Observator Răspunde

      Din pacate , doar asta ne-a mai ramas , pamfletul ! Dar ma-ntreb , atunci când s-a taiat acest lemn , nimeni n-a vazut , nimeni n-a auzit ? Distrugem flora si fauna tarii ( pardon , le-am distrus deja ! pe langa multe altele ) fara ca nimeni sa faca ceva pentru protectia lor . La ce ne mai trebuie atunci ministri si ministere de resort ? Pana sa raspunda in fata lui Dumnezeu , mai raspund in fata cuiva ? Dureros ce se intampla , iar noi stam pasivi . Si-atunci când mergem la vot , votam doar tradatori cu vorbe mieroase si caracter de pelin .

  5. Am Răspunde

    Bravo!Sper sa iasa cat mai multi in toata tara.Sa ne trezim o data ca destul am stat adormiți,in stare vegetativa.Un exemplu pentru mulți care….Ne-am pierdut tara din pacate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.