Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Mihai Huzău a demisionat din ALDE Satu Mare!

Mihai Huzău și-a dat demisia din ALDE Satu Mare. Demisia acestuia vine după numirea lui Adrian Ștef în funcția de președinte interimar al filialei judeţene Satu Mare. El a spus că acceptă să piardă în urma unui vot democratic, dar nu poate accepta lipsa de fairplay, de colegialitate și lipsa curajului pentru o confruntare corectă.

„Se știe de ceva timp faptul că lucrurile nu merg în direcția bună în ALDE, partidul din care fac parte și cred că această situație ar trebui să îi determine pe membrii acestui partid să ia niște decizii radicale prin care să încerce să își schimbe mentalitatea și implicit percepția cetățenilor față de partid.

Cu toate acestea, modul în care s-a înțeles că trebuie să se producă schimbarea președintelui organizației județene, loc rămas vacant prin demisia dlui. Ovidiu Silaghi arată că această mentalitate bazată pe manevre și jocuri de culise nu se dorește a fi înlocuită.

În prima fază, s-a ales varianta nedemocratică de a nu se lua în considerare opțiunea Biroului Județean pentru această funcție, prin refuzul de a se supune această decizie la vot. S-a declinat astfel competența deciziei alegerii președintelui organizatiei ALDE Satu Mare înspre Biroul Național, unde în mod normal sau corect ar fi trebuit să fie supuse la vot cele două propuneri ale Biroului Județean, respectiv Adrian Ștef și Mihai Huzău.

Din păcate acest lucru nu s-a întamplat, numele meu fiind exclus de pe lista de opțiuni, înainte de ședința Biroului Național. Astfel, Adrian Ștef era singura opțiune rămasă, acesta fiind în consecință și votat.

Am dorit schimbarea în bine a acestei organizații și am încercat permanent să transmit lucruri noi care am considerat că ar fi creat valoare și o altă percepție a cetățenilor față de ALDE Satu Mare. În acest moment este evident pentru mine că aceste lucruri nu se doresc.

Accept să pierd în urma unui vot democratic, dar nu pot accepta lipsa de fairplay, de colegialitate și lipsa curajului pentru o confruntare corectă. Abordarea aleasă contravine tuturor principiilor mele de etică și moralitate politică. Acesta este și motivul pentru care am ales să demisionez din ALDE”, a transmis Mihai Huzău.

5 comentarii

  1. Dorel Coica Răspunde

    Felicitari Mihai, te astept la Pro Romania.

    • y Răspunde

      Si faci zeamă pe el?A avut 3 ani si ceva in ALDE,a ajuns chiar secretar sau subsecretar de stat in această perioadă-firesc partidului ! Acum vroia prezident,săracu!Credeti că nu si-a pierdut tiblele de pe micul cap?Hai sictir bolovane!

      • y Răspunde

        Ai descoperit sportul tău național? Aia cu furatul nick-ului? Ia încearcă și postează ce vrei sub orice nume PROPRIU vrei! Copilul ăsta are toate șansele să-l urmeze în soartă pe contracatindatul său actual Stef. Adică anonimatul politic. E prea mare pălăria pentru el. Apoi de va merge la Pro cum intuiesc va cădea din lac în puț. Nu este un subiect pentru mine.

        • Mihail Răspunde

          Îmi place nespus de mult cutu cutu ce-și zice y.Posteaza ce și când vrea-firesc prostii ungurești …Dar când vede o reacție ce nu-i convine honvedului…hop,cineva i-a furat inegalabilul nik.

  2. Mihail Răspunde

    Cel mai tare nick al meu! Asta să vă fie clar! Am uitat să spun. Că ce am scris nu are veci legătură cu subiectul articolului nu mai contează. M-am băgat și io în discuss ka șnurul de la …. Aferim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.