Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Portofel furat din magazin. Un sătmărean a rămas fără 3.000 de lei!

Portofel furat din magazin. Un sătmărean a rămas fără 3.000 de lei, după ce un tânăr i-a furat portofelul și s-a făcut nevăzut. Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, într-un magazin alimentar din județul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

Ieri, 3 mai, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o persoană, din localitatea Amați, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută profitând de neatenția persoanei vătămate i-ar fi sustras acesteia portofelul în timp ce se afla în interiorul unui magazin alimentar, din localitate. Ulterior, portofelul ar fi fost găsit pe marginea drumului, lipsind din acesta aproximativ 3.000 de lei.

Cercetările efectuate de polițiști au dus la identificarea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt, acesta fiind un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Hrip. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.