Ultima actualizare: ieri, 20:06
Naţionale

România 2020. O femeie de 84 de ani, bătută crunt și umilită de fiica sa!

O femeie, în vârstă de 84 de ani, dintr-o comună din județul Vâlcea a fost bătută de fiica ei în vârstă de 62 de ani, potrivit publicației Gazeta Vâlceană

În urma bătăii, victima a ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii aprilie.

„La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, potrivit IPJ Vâlcea.

Magistrații au emis un ordin de protecţie de 3 luni pe numele femeii din comuna Crețeni care și-a bătut mama. 

“Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”, mai adaugă sursa citată.

Un comentariu

  1. Bubu Răspunde

    Ok! Fapta acestei “animale” este abominabilă și merită spânzurată DAR, ce treabă are asta cu Satu Mare?! Întreb? Schimbați denumirea în “Portal Romănia” și publicați toate aberațiile din țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Cine sunt cei exceptați de la purtarea măștii. Ordinul privind purtarea obligatorie a măștii, publicat în Monitorul Oficial!

Ordinul privind obligativitatea purtării măştii a fost publicat în Monitorul Oficial. Potrivit acestuia, masca trebuie purtată în orice spaţiu public...

Închide