Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Taximetristul ce transporta gratuit cadre medicale are nevoie de ajutor

Taximetristul ce transporta gratuit cadre medicale are nevoie de ajutor. Sătmăreanul Euftimiu Topan, taximetristul ce a transportat gratuit cadrele medicale în perioada crizei de Coronavirus, are nevoie de ajutorul comunității pentru a își salva pisica.

Pisica a fost diagnosticată cu peritonită felină la cabinetul veterinar Sabados Vet din municipiul Satu Mare. Există un singur tratament, potrivit bărbatului, în valoare de 3.000 dolari, pe o perioadă de 90 de zile.

„Prin bunăvoința unei doamne din municipiul Satu Mare care urmează același tratament pentru pisica dânsei, reușesc de mâine să încep tratamentul. Am comandat pentru primele patru zile. Situația financiară nu-mi permite să suport tot tratamentul. Mi-aș da viața să pot să îl salvez”, a spus Euftimiu Topan pentru PortalSM.

Bărbatul spune că ar putea să își ia un alt motan, dar pe acesta l-a adoptat, iar atașamentul față de el este foarte mare.

„Este un motan adoptat, o pisică de curte. Pot mâine să iau altul pe gratis, dar e vorba de iubire, de atașament, de faptul că e un suflet și nu pot să îl las să moară. Îmi e foarte drag”, a mai spus taximetristul.

Cine dorește să îl ajute, o poate face donând bani în contul:

IBAN: RO 22BTRL03101201U49140XX

Titular: POTI MARIE

Număr de contact, Euftimiu Topan: 0757687821

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.