Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Coronavirus Satu Mare: 10 zile fără niciun caz nou de COVID-19 în județ

Niciun caz nou de coronavirus nu a fost raportat de la Satu Mare în ultimele zece zile, iar astfel, numărul cazurilor continuă să rămână la 61. La nivel național, bilanțul îmbolnăvirilor a depășit 19.500.

Până astăzi, 2 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.517 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de  persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 448.813 de teste.

8 comentarii

  1. Pacpac Răspunde

    Ba, s-a depistat un nou caz de Coronavirus la Informatia Silei! Oare scapă Satmarul de maleficul Pacuraru? Sau nu? Este un test pentru autorități!

  2. Ceacpac Răspunde

    Stai liniștit, ca nu o sa pățească nimic! Lui Ghiță o sa i se închidă gura, autoritățile se vor preface că nu văd nimic, cum au făcut de atâta vreme iar Mafia va învinge încă o dată! Totuși, noi, ceilalti, vom fi foarte atenți la ce urmează!

  3. Otelarul Răspunde

    Ai vrut să spui Gruiță, nu? Nici eu nu cred că se va atinge cineva de Pacuraru. E parte din Mafie și el! La Satu Mare nu se poate pune problema să se facă dreptate! Dar poate că Gruiță stie ceva, ce noi nu știm! Oricum, e un om curajos!

  4. Curiosul Răspunde

    Cine dintre aceștia sunt complicii lui Pacuraru la fărădelegi? Justitia, Poliția, Primăria Satu Mare, ANAF, ITM? Cand au fost ultimele controale la firmele lui? Cine se autosesizează? Hai, sa vedem, ca o groasă rău de tot!

  5. devill Răspunde

    Dar de Inspectoratul de Construcții ce ziceți? Complicele numărul 1 al ilegalităților lui Păcuraru de pe strada Mircea cel Bătrân! Un control, ceva?

  6. Pitpalac Răspunde

    Prin dispariția lui Pacuraru dispare terorismul de presă din Satu Mare. Scăpăm de un virus mai rău decât coronavirusul!

  7. Claudia Răspunde

    Dar DNA nu are nimic de spus? Suspectă liniște în avalansa asta de infracțiuni marca Păcuraru! Poate Bucureștiul o să se autosesizeze. Sau nici ăia?

  8. cârcotaş Răspunde

    Care-i subiectul acestor postaci? (Cred că e unul singur sub diferite nick-uri) M-aţi făcut curios.Totul arată a răfuială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.