Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Țigări de 17.000 lei, descoperite în traficul sătmărean. Șoferul, un bărbat de 66 de ani

Țigări de 17.000 lei, descoperite în traficul sătmărean. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit în trafic un autoturism în care au fost descoperite 1.500 pachete cu țigări, în valoare de peste 17.000 lei, pentru care şoferul nu deţinea documente de proveniență.

Sâmbătă, 06 iunie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.30, a fost oprit în trafic pentru control, pe o stradă din municipiul Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de F.S., în vârstă de 66 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia mai multe colete care conțineau țigări, marfă pentru care șoferul nu avea documente de proveniență.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii bărbatului împreună cu autovehiculul în cauză la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin 1.500 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 17.550 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Un comentariu

  1. Matroz Răspunde

    Asta e furnizorul lui Adrian Cozma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.