Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

VIDEOREPORTAJ. Protest amplu, astăzi, în județul Satu Mare. Mesaje dure către Consiliul Județean

Un protest amplu a avut loc, astăzi, în județul Satu Mare, mai exact în comuna Amați. Oamenii au ieșit în stradă pentru a își exprima nemulțumirea față de stagnarea „Autostrăzii Codrului”.

Zeci de codreni au ieșit, astăzi, în stradă, în localitatea Amați, chiar dacă protestul programat din centrul municipiului Satu Mare nu a fost autorizat.

Vă invităm să urmăriți videoreportajul realizat de reporterii PortalSM, aflați la fața locului.

Ajunși la capătul răbdării, codrenii au ieșit, începând cu ora 15.00, în fața Bisericii Ortodoxe din localitatea Amați. Așa-zisa autostradă a Codrului a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar oamenii și-au propus să tragă un nou semnal de alarmă și să ceară socoteală autorităților județene.

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, prezent la protest, l-a sunat pe actualul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, însă acesta nu a răspuns la telefon. Oamenii au vrut să vorbească cu el, să primească o explicație. Înainte de protest, Pataki Csaba, a fost invitat să dea explicații la protestul organizat astăzi în Amați, cu privire la dezastrul de pe Autostrada Codrului, însă acesta nu s-a prezentat la protest.

Oamenii au spus că dacă în două săptămâni nu vor fi primiți în audiență la președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, ei vor merge peste el, în birou, indiferent de piedicile care le vor fi puse.

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a făcut un anunț, printr-un comunicat de presă, după protestul codrenilor, în care precizează că se încearcă găsirea celor mai bune soluții în vederea finalizării lucrărilor pe DJ 193A.

Citește și:

10 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Dar domnul Stef este in campanie ? Nu are ce cauta acolo,a fost si el Presedinte de Consiliu si nu a facut NIMIC pentru acest drum. Nu a dat bine prezenta ta Karatecsako !

    • c-block Răspunde

      Ștef o fi zis că de mult nu a luat bătaie. Pentru că exclusiv el și cu Govor e de vină pentru situație. Apoi că adormitul din scaunul președintelui județului nu știu ce mai face aia e altă treabă. Dar Ștef în cazul de față e un nesimțit ordinar. Sper că va candida la alegeri și va lua un singur vot, pe al lui. Nu are ce căuta acolo.

      • Ion Răspunde

        Nici eu nu i-s chiar prieten lui Stef insa… sa stii ca el a fost cel care a insistat cel mai mult ca acest drum sa intre la finantare pentru modernizare in PNDL. Gresiti cand dati cu noroi in el pen acest subiect. O fi avand el altele pentru care poate fi injurat dar pentru asta e pacat. Vorbiti fara sa stiti despre ce e vorba…

        • Satmarean Răspunde

          Dar ce o căutat acolo Ștef ???. Bine că n-o luat de bătut !!!

        • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

          Vrei sa spui ca 4 ani de zile nu a reusit nimic? Cu un sogor la minister si partidul la guvernare? Hai sa fim seriosi!!!!

          • Serena

            Cam asa este. Pe vremea respectiva au spart cu USL la alegeri.
            Cu Ponta copy – paste la guvernare.

        • c-block Răspunde

          @Ioane, ce ai omis să spui este că el a insistat în tandem cu Govor ca lucrările să fie licitate toate la grămadă. Așa suma era mai mare, implicit puteau participa doar firme mari cu bani și resurse, “prietene”. Apoi normal cel care pierde atacă decizia comisiei și o lălăim un an-doi prin comisii și procese. El și cu Govor de aia au insistat pentru că prin PNDL se simțea de la distanță o aromă intensă de bănet. Știu foarte bine despre ce este vorba. Nu mă obliga să intru în amănunte că și internetul se va rușina. Inclusiv prin ziarele locale a transpirat câte ceva acum 4 ani. Dar nu e treaba mea. Bine că nu mai e acolo în poziția aia. A fost un accident electoral.

          • kkt

            “Știu foarte bine despre ce este vorba. Nu mă obliga să intru în amănunte”
            Nu esti primul la care citesc ca stie multe despre magariile unor functionari publici,da nu zice ca doar nu e treaba lui.
            Pt asta va ard la kaka politicienii de 30 de ani…va cacati pe voi sa spuneti ce va doare. Daca fiecare se uita in alta parte,si nu ia atitudine..e clar ca tara se duce pe rapa.

  2. c-block Răspunde

    @kkt, nu e treaba mea înțelegi? Ții minte cum Govor a fost săltat și dus direct în Bucharest în beciul domnesc pe o speță asemănătoare? S-a scos băiatul? S-a scos. Cum? Asta e o altă întrebare interesantă. Deci ….

  3. Nu Răspunde

    Asta e rrumania mare , plin cu hoti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.