Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

ACUM. Primarul Kereskenyi Gabor, în direct la emisiunea PortalSM LIVE

Kereskenyi Gabor, în direct la emisiunea PortalSM LIVE

8 comentarii

  1. ... Răspunde

    Frumos monolog al primarului. Dar moderatorul ce păzește acolo? Să nu cumva să deranjeze pe primar cu vreo chestie mai incomodă. Nu tu o întrebare din parte locuitorilor orașului. Deci toto bene. Pentru unii. Off, off.

  2. Pop Răspunde

    Da-l mah in futwere si pe jurnalistul asta,cu atatia ani si experienta cata are,la cate delapidari s-a facut in jud asta in toate domeniile,daca avea “bile” tari 100% reusea sa scoata la lumina unele infractiuni,cum fac adevaratii jurnalisti,putin la numar intr-adevar

  3. Mae Răspunde

    Surse sigure este omul primarului orce scrie se consulta cu dn primar puține cuvinte este un corupt 100% sa fiți atent pe cine invita următorul invitat o sa fie tot din gașca lui Gabor și o sa fie intervistat cu finețe,,,,,,,, portalsm este o echipă de 2 forinți

    • y Răspunde

      Se spune “krajcár” nu forint. Dar a fost de-a dreptul penibilă prestația moderatorului. Acum dacă se supără e treaba lui. Nu cred că un jurnalist trebuie să stea în poziție de ghiocel. Nu suntem în perioada Adrian Năstase. @mae eu bag mâna în foc că următorul invitat va fi de la peneleu. Dar oricum e degeaba dacă tot așa se va proceda. Ce crezi că poți afla de la prefect sau de la Cozma ori Albu? Nu prevăd viață lungă proiectului.

  4. unu Răspunde

    sincer moderatorul era foarte cramponat, eu inteleg ca au fost foarte multe intrebari de la cetateni, daca fratilor ati calarit florisalul ala cat china, ok dar cum a zis si primarul ce poate sa faca florisalul sa stea mereu in curul unora?? aici e vorba de bun simt , cum dracu sa arunci mobilierul pe strada ??? sau de ex sa duci moloz si arunci n saci acolo pai e treaba florisalului nu?? , va zic eu ca NU, DAR eu am pus alta intrebare ce era interesant pt cca 50 de familii, ati calarit podul, in fine m am uitat dar a doua oara numai o sa am interes domnule GIL , incet o sa renunt la acest portal.

  5. observator Răspunde

    toti jurnalistii in tara asta sunt vanduti partidelor (cu o exceptie), trebuia sa fi numit “propagandaSM LIVE”, sunteti rusinea meseriei.

  6. stan patitu Răspunde

    Felicitari pentru emisiune! Ca fost jurnalist pot sa bag mana in foc ca astia de mai sus sunt “colegi” de presa, care n-au facut 7.000 de vizionari la nicio emisiune de-a lor sau n-au avut atatia vizitatori pe site niciodata. Ar trebui sa-ti dai si tu cu parerea mai mult, sa fii mai vorbaret, sa ii opresti cand o iau pe carari. Succes! Si nu-i baga in seama pe invidiosii astia

    • y Răspunde

      Toată treaba a semănat cu o discuție între prieteni la un pahar. Și nu sunt ziarist, nici nu am fost cu toate că puteam. Am fost acum câțiva ani buni și la interviu dar m-am răzgândit după ce începeau să-mi facă formele legale de angajare. Nu-mi place fabricatul articolelor la comandă. Mai ales din prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.