Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Încep lucrările la podul de la ștrand. Kereskényi: ,,Este chestiune de zile”

Invitat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că lucrările la al treilea pod peste râul Someș, din zona ștrandului, vor începe în cel mai scurt timp.

,,A fost emis certificatul de urbanism pentru organizarea de șantier, cât de curând vor începe lucrările, este chestiune de zile. Se vor face foraje la mare adâncime. Termenul de finalizare este de 2 ani și jumătate”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Finanțarea pentru acest proiect va fi asigurată parțial prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, suma fiind de 84 de milioane de lei. Ceilalți bani pentru proiect vor fi asigurați de Primărie, prin contractarea unui credit.

,,Și noi suntem într-o procedură de accesare a unui credit, vorbim de 150 de milioane de lei. Dar toată lumea trebuie să știe că un credit nu aduce pe umerii sătmărenilor cheltuieli în plus”, a mai spus Kereskenyi Gabor.

4 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Probabil ani de zile…nu zile..

    • Altu Răspunde

      O să fie cu podul acesta cum e și cu centura, amânări după amânări. Dacă va fi gata în 5 ani să zicem sărutmâna.

  2. Mae Răspunde

    Mare vrăjeală te rog nu mai vrăji lumea DN primar și zile contacte

  3. Y_grec Răspunde

    Disperare mare pritre grofi , vin alegerile și le fuge pământul de sub picioare , au dormit pe ei ultimii ani și incearcă să îngrașe porcul în ajun . Cum zicea un clasic în viață – GHINION .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.