Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Donație pentru Spitalul Județean. Secția de Oncologie, dotată cu echipament medical performant

Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a fost dotată cu echipament medical performant. Rotary Club Satu Mare anunță, pe pagina de Facebook, că acest lucru a fost posibil în primul rând datorită tenorului sătmărean Nagy Norbert. Artistul a donat banii strânși din vânzarea biletelor la concertele sale pentru achiziția unor echipamente de care spitalul are atâta nevoie.

,,Astăzi a fost o zi mult așteptată: suntem bucuroși că am reușit să predăm secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare echipament medical performant în valoare totală de 16.075,88 Lei.

Acest lucru a fost posibil, în primul rând, datorită lui Nagy Norbert, un om minunat, care este alături de noi și se implică activ în acțiunile Rotary Club Satu Mare. An de an, Norbert susține concertul de colinde în scop caritabil, iar toți banii strânși din vânzarea biletelor la concertul lui au fost donați pentru achiziția acestor echipamente. Îi suntem recunoscători pentru generozitate și pentru implicare.

Vă mulțumim și vouă, donatori și voluntari, care ați dovedit că vă pasă si care ați contribuit la strângerea fondurilor necesare pentru achiziția acestor echipamente. Încă o dovadă că împreună putem face mai bună comunitatea sătmăreană!”

Aceasta este al patrulea an când artistul sătmărean Nagy Norbert, în colaborare cu Clubul Rotary Satu Mare, sprijină financiar sau material comunitatea sătmăreană.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.